NOX ATHENS: Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά μαζί με την Καίτη Γαρμπή

NOX ATHENS: Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά μαζί με την Καίτη Γαρμπή

Το ΝΟΧ Athens άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας τον περασμένο Οκτώβριο από την Ιερά Οδό 18 – 20. Εκεί, πριν στεγαζόταν ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα που έχουν περάσει από τη διασκέδαση της πόλης, η Ιερά Οδός.

Πρόκειται για ένα κέντρο που ανήκει στον όμιλο Μαροσούλη που ανοίγει μία νέα εποχή στην ψυχαγωγία. Είναι ένας χώρος υψηλός προδιαγραφών, με σύγχρονες υποδομές και υψηλή αισθητική, που σου χαρίζει μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία στη διασκέδαση.

Την πίστα του εγκαινίασε πέρσι ο Αντώνης Ρέμος φυσικά, ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας του συγκεκριμένου ομίλου. Οι εμφανίσεις αυτές ξεχώρισαν και παρά τη μικρή τους σχετικά διάρκεια άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη διασκέδαση της πόλης. Τώρα, έναν χρόνο αργότερα, το κέντρο ετοιμάζεται να διανύσει τη δεύτερη σεζόν του διαγράφοντας την ίδια επιτυχία.

Αυτή τη φορά, θα δούμε και πάλι τον Αντώνη Ρέμο στον χώρο του, όμως τώρα, όχι μόνο του. Η Καίτη Γαρμπή έρχεται να δώσει τη δική της εκρηκτική και σούπερ ανεβαστική νότα στη διασκέδαση της πόλης. Καίτη Γαρμπή Αντώνης Ρέμος έρχονται τον χειμώνα 2023 κοντά μας και είναι πανέτοιμοι να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η χρονιά που έρχεται αναμφίβολα θα χαρακτηριστεί από αυτή τη συνεργασία.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35