Ο Χρίστος Μοδέστου στο ProjectR, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου - Στο πιάνο η Μαρία Τύμπα

Ο Χρίστος Μοδέστου στο ProjectR, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου - Στο πιάνο η Μαρία Τύμπα

Ο Χρίστος Μοδέστου με την σταθερή του συνεργάτιδα Μαρία Τύμπα, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο καλλιτεχνικό στέκι ProjectR στην Καλλιθέα! Το όνομα της παράστασης αυτής είναι “Έλα μαζί μου", τίτλος του ομώνυμου τραγουδιού του Χρίστου Μοδέστου που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν.

Ένα αφιέρωμα που ξεκινά από τον Μάνο Χατζιδάκι και μνημονεύει όλους αυτούς τους Έλληνες συνθέτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Ξαρχάκος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάριος Τόκας αλλά και με αναφορές στο ρεμπέτικο και στην παράδοση μας.

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΑΙΑ (Audio Institute of America), συμμετείχε σε διακεκριμένες χορωδίες Δυτικής και Βυζαντινής Μουσικής.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004 πραγματοποιώντας πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο “Ίμερος” με την πιανίστα Μαρία Τύμπα, διοργανώνοντας αφιερώματα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές γράφοντας παράλληλα μουσική για θέατρο. Τον Απρίλιο του 2022 συστήνεται στο κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Έλα μαζί μου» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στην όχθη».

Σάββατο 22 Οκτωβρίου Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 6 ευρώ

ProjectR cafe-bar-stage

Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32, Καλλιθέα

Τηλ. Κρατήσεων: 2111110055



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35