Πού θα διασκεδάσουμε φέτος; Τα προγράμματα που βάζουν φωτιά στις πίστες

Πού θα διασκεδάσουμε φέτος; Τα προγράμματα που βάζουν φωτιά στις πίστες

Η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας φαίνεται να παίρνει και πάλι τα πάνω της, προσπαθώντας να καλύψει τον χαμένο χρόνο, αλλά και τα διαφορετικά γούστα του κοινού. Φτιάξαμε έναν πλήρη οδηγό για όσα φιλοδοξούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου που του αρέσει η (πολύ) βραδινή έξοδος.

Eστω και με χαλαρούς ρυθμούς ο καιρός ψυχραίνει πια, οπότε όλα προσανατολίζονται στον χειμώνα. Άλλωστε οι υπαίθριες συναυλίες φαίνεται να ολοκλήρωσαν τον φετινό τους κύκλο και ήδη έχουμε πολλές ανακοινώσεις για τα χειμερινά προγράμματα στις μεγάλες πίστες, που θα μας σηκώσουν από τα stool μας για τα καλά.

Βέβαια, το όλο ξάνοιγμα δεν είναι ανέφελο. Μπορεί το καλοκαίρι να υπερέβη κάθε προσδοκία, με το κοινό να στηρίζει την υπερπροσφορά συναυλιών προκειμένου να ξορκίσει δύο χρόνια περιορισμών, όμως όλοι θυμούνται ότι η περσινή χειμερινή σεζόν υπέστη πλήγμα από την ανάκαμψη της πανδημίας – η οποία συνεχίζει να μας απασχολεί, αν και όχι τόσο (πια) όσο άλλες εξελίξεις.

Κυρίαρχη ανάμεσά τους, ασφαλώς, είναι η ενεργειακή κρίση, που αναμένεται να ξεσπάσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς θα βαθαίνει ο χειμώνας, με δεδομένο ότι δεν διαφαίνεται κάποια προοπτική για ειρήνη στην Ουκρανία. Αλλά το πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα παραμένει αβέβαιο. Μέχρι να το δούμε, λοιπόν, η νυχτερινή Αθήνα αισιοδοξεί: βάζει τα καλά της, ανάβει τα φώτα στις μεγάλες πίστες και μας προσκαλεί σε ακόμα μία σεζόν διασκέδασης, πλάι σε λαοφιλείς αστέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35