Δώρα Κουτσογιάννη: «Όρκοι» - Νέα Κυκλοφορία

Δώρα Κουτσογιάννη: «Όρκοι» - Νέα Κυκλοφορία

Η Δώρα Κουτσογιάννη συστήνεται δισκογραφικά με το πρώτο της τραγούδι σε μουσική Κώστα Γεωργιάδη, στίχους Κατερίνας Γαλανοπούλου και το music video σε σκηνοθεσία George Mavrogiannis!

Η Δώρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και ορόσημο για να ασχοληθεί με το τραγούδι αποτέλεσε ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη σε μικρή ηλικία μέσα στην οικογένειά της.

Έχοντας μια ιδιαίτερη αγάπη στον παππού της, ο οποίος ήταν και μουσικός, και θέλοντας να τον κάνει περήφανο αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του.

Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε ηλικία 18 χρονών και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί από μικρούς χώρους και νυχτερινά κέντρα μέχρι μουσικές σκηνές και μπουάτ. Αναζητώντας την μουσική της ταυτότητα, έχει περάσει από διάφορα είδη μουσικής, αλλά τελικά το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που την κερδίζει!

Φτάνοντας στο σήμερα και με ένα πρόγραμμα φορτωμένο ευθυνών κι υποχρεώσεων προσπαθεί να συνδυάσει την εργασία για τη διαβίωση και την εργασία στον μουσικό χώρο, το τραγούδι και γενικά την μουσική που τις δίνει ζωή!

Είναι αποφασισμένη και δεν τα παράτα…

Το τραγούδι “Όρκοι” κυκλοφορεί σε digital single από την Dusty Records. - https://lnk.to/Orkoi -

Καλή Ακρόαση & Καλές Γιορτές!

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35