Ο Αντώνης Αθανασίου live στη Σφίγγα - "Ζαμέ Κορωπί" την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ο Αντώνης Αθανασίου live στη Σφίγγα - "Ζαμέ Κορωπί" την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ο ερμηνευτής Αντώνης Αθανασίου, επιστρέφει ξανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Μετά από το πρώτο πετυχημένο live στη Σφίγγα, έρχεται πιο δυνατός για να μας χαρίσει ακόμα μια υπέροχη βραδιά.

Έτοιμος να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το πρώτο του τραγούδι με τίτλο "Γαμώτο", όπου την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, ο Αντώνης Αθανασίου πάντα μας εκπλήσσει με τις επιλογές τραγουδιών, παντρεύοντας το παλιό με το καινούργιο.

Θα ακούσουμε αγαπημένα παλιά λαϊκά και έντεχνα-ελαφρολαϊκά και ότι αλλά ποθεί το είναι μας.

Μαζί του στη σκηνή οι συνοδοιπόροι του:

Δημήτρης Πνευματικός, πλήκτρα

Δημήτρης Πρέκκας, μπουζούκι, μπαγλαμάς

Δημήτρης Σαρλάνης, κιθάρες

Βαγγέλης Ξυθάλης, κρουστά

Μαζί του στη σκηνή θα παρευρεθεί η εξαίρετη Ψυχολόγος και Συγγραφέας Έλσα Δημοπούλου, η οποία θα μιλήσει για τις Σχέσεις που Ονειρευόμαστε, όπως είναι και ο τίτλος του καινούργιου της βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Λίγα λόγια για την Έλσα Δημοπούλου:

Σπούδασε Εφαρμοσμένη Κοινωνική με Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας (Bsc). Συνέχισε τις σπουδές της στο King’s College, όπου πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία για παιδιά και εφήβους. Έχει εργαστεί ως παιδοψυχολόγος στον εκπαιδευτικό οργανισμό Place to Βe , όπου ήταν υπεύθυνη για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σχολεία, καθώς και στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Guy’s στο Λονδίνο. Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί στο βιβλίο “Διάγνωση και Αξιολόγηση Παιχνιδιού” με τίτλο: «Τεχνικές αφήγησης ιστορίας για την αξιολόγηση των συναισθηματικών προβλημάτων και προβλημάτων συμπεριφοράς των παιδιών». Το 2013 τελείωσε και το δεύτερο μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική ζευγαριού, στο Πανεπιστήμιο του Hull της Αγγλίας.

Στην Ελλάδα εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος με εξειδίκευση στον επαγγελματικό προσανατολισμό για εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα είναι πρωτοπόρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για εργαζομένους σε εταιρείες. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην ISON PSYCHOMETRICA. Επίσης, εξειδικεύεται στο talent  management για ιδιώτες και εταιρείες. Έχει δώσει διαλέξεις σε συλλόγους γονέων, φροντιστήρια, πνευματικά κέντρα, σχολεία και  επιχειρήσεις. Διεξήγαγε το σεμινάριο εκπαίδευσης σε θέματα επικοινωνίας στην Δημοτική Αστυνομία (600 άτομα) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr - sfiga.gr

*Είσοδος στο μπαρ: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)

*Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ (μέσω τηλεφωνικής κράτησης ή στην είσοδο της Σφίγγας)

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35