PAGAN - Δείτε το συγκρότημα με τις πιο απόκοσμες μυστηριακές live εμφανίσεις

PAGAN - Δείτε το συγκρότημα με τις πιο απόκοσμες μυστηριακές live εμφανίσεις

Οι PAGAN, αυτό το χωρίς ταίρι μουσικό σχήμα που "έσκασε" ξαφνικά και εκκωφαντικά πριν λίγους μήνες, συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μοναδικές θεατρικομουσικές εμφανίσεις του.

Πρόσφατα έκαναν μια sold out εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου, που επιβεβαίωσε την ανοδική τους πορεία, ενώ παράλληλα δημοσιοποίησαν το live video για την απόδοση τους στην "Καρότσα", ένα σκοτεινό παραδοσιακό μοιρολόι από τις Σέρρες, που αποτυπώνει τη μαγική ατμόσφαιρα της μουσικής και των σκηνικών τους εμφανίσεων, που μοιάζουν με αρχέγονες τελετουργίες, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ως πρόσωπα μιας βαθιάς παράδοσης.

Η μοναδική ερμηνεία της Έβελυν Ασουάντ ξεπερνά την κλασική απόδοση και αποτελεί ένα βίωμα που είναι αδύνατον να μην προκαλέσει συγκίνηση και θαυμασμό. Άλλοτε αερικό και άλλοτε μαινάδα, ζει ότι τραγουδά, ενώνοντας το διονυσιακό με το πένθιμο.

Δίπλα της οι υπόλοιποι PAGAN: ο Βασίλης Προδρόμου στην ακουστική κιθάρα, ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα, ο Δημήτρης Μπίζος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Σταύρος Τσουμάνης στο μπάσο και Μάρκος Παύλου στην γκάιντα.

Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Marlene Kaminsky

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35