Όλες οι δωρεάν συναυλίες που θα απολαύσουμε στο ΚΠΙΣΝ το καλοκαίρι

Όλες οι δωρεάν συναυλίες που θα απολαύσουμε στο ΚΠΙΣΝ το καλοκαίρι

Η σειρά συναυλιών Parklife παρουσιάζει τον Fatboy Slim, η ενότητα συναυλιών Music Escapades επιστρέφει, Έλληνες DJs δίνουν ραντεβού στη βεράντα του Φάρου και πολλές ακόμα εκπλήξεις μάς περιμένουν το φετινό καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ.

Και το φετινό καλοκαίρι, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραμένει το πιο δροσερό σημείο συνάντησης της πόλης, όχι μόνο για τις βόλτες δίπλα στο Κανάλι, τους περιπάτους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη θέα στη θάλασσα, αλλά και για το δυναμικό και φρέσκο μουσικό πρόγραμμά του.

Η αγαπημένη σειρά συναυλιών Parklife παρουσιάζει προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα και δίνοντας αφορμή για ξεχωριστές μουσικές αποδράσεις στο Ξέφωτο. Προσκεκλημένος του φετινού καλοκαιριού ο Fatboy Slim, μία από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών, που έρχεται στις 14 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο, για να ξεσηκώσει την Αθήνα με τις μουσικές του.

Πρωτότυπες καλλιτεχνικές προτάσεις, δημιουργούς της νεότερης γενιάς και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις παρουσιάζει για ακόμη μία χρονιά η ενότητα συναυλιών Music Escapades, ενώ, αρχές Οκτωβρίου, έρχεται η τέταρτη εκδοχή του τριήμερου φεστιβάλ In Orbit με hip hop, electro και rock εγχώριες μπάντες. Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό line-up από Έλληνες DJs μας δίνουν ραντεβού στη βεράντα του Φάρου κάθε Τετάρτη την ώρα του σούρουπου για τα, καθιερωμένα πλέον, Sunset DJ sets.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35