Το 6ο Kapani Project έρχεται να αναπλάσει μνήμες…

Το 6ο Kapani Project έρχεται να αναπλάσει μνήμες…

Το Kapani Project μετά από 5 απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις επιστρέφει! Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο πιο κομβικό της σημείο, εκτυλίσσεται για άλλη μια χρονιά μια ρετρό και ζωντανή ιστορία της πόλης μέσα από τον ήχο και τον παλμό ενός από τα πιο δημιουργικά projects.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα σοκάκια της Σπανδώνης και Βλάλης υποδέχονται το Kapani Project 2023. Μια διοργάνωση που από το 2016, άνοιξε τον δρόμο για τη νέα πορεία της ιστορικής Αγοράς Καπάνι, με φιλότεχνες δράσεις που έφεραν μια φρέσκια πνοή εδραιώνοντας έναν νέο χαρακτήρα σ’ αυτή.

Σεβόμενοι τη λειτουργεία και την κουλτούρα της αγοράς και στοχεύοντας, παράλληλα, στην ανασύστασή της μέσα από την τέχνη, το Kapani Project στην 6η του διοργάνωση εξακολουθεί να δημιουργεί βιωματικές εμπειρίες και να προτείνει καινοτόμες δράσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στη διαμόρφωση της νέας ταυτότητας της αγοράς.

Καλλιτέχνες συμπράττουν με τους επαγγελματίες, τους θαμώνες και τους περίοικους της Αγοράς Καπάνι σε μια διήμερη γιορτή με φόντο τους πάγκους, τα προϊόντα, την κίνηση και τον παλμό της καθημερινότητας. Όλα αυτά μέσα από ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που αναδεικνύει το νέο πρόσωπο της αγοράς και αποτελείται από ιδιαίτερα live και dj sets, performances, street food και παράλληλες δραστηριότητες, που έρχονται να συστήσουν σε κάθε επισκέπτη μία νέα βιωματική εμπειρία ψυχαγωγίας μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35