Μπουζούκια: Τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα 2023 – 2024

Μπουζούκια: Τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα 2023 – 2024

Ο χειμώνας που έρχεται είναι αρκετά υποσχόμενος όσον αφορά τις Αθηναϊκές πίστες μιας και τα σχήματα που θα δούμε στα μπουζούκια είναι για ακόμη μια φορά ανατρεπτικά και απολαυστικά. Οι επιχειρηματίες των νυχτερινών μαγαζιά έχουν ήδη κλειδώσει τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στα μαγαζιά τους τον φετινό χειμώνα για αυτό και το Youfly.com σας παρουσιάζει τα μέχρι στιγμής φετινά σχήματα που θα δούμε την σεζόν 2023 – 2024 στις Αθηναϊκές πίστες (μπουζούκια).

Έναστρον

Οι MEΛΙSSES επιστρέφουν για να δημιουργήσουν τις πιο χορευτικές νύχτες της Αθήνας, αυτή τη χρονιά σε νέο χώρο μετά από πολλά χρόνια. Ο Xρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES καλωσορίζουν τον Σάκη Ρουβά στο Έναστρον! Το enastron με τις Melisses φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος live clubbing προορισμός της Αθήνας!

Το «Έναστρον», ένας από τους πιο iconic χώρους διασκέδασης στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του ξανά τον χειμώνα 2023 – 2024! Απόλυτα ανανεωμένο, με μία νέα club αισθητική, το Έναστρον μας παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης με τις Melisses.

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά τον super star Σάκη Ρουβά στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία. Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35