«Νύχτα στάσου»: Η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στις καλύτερες στιγμές του λαϊκού τραγουδιού

«Νύχτα στάσου»: Η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στις καλύτερες στιγμές του λαϊκού τραγουδιού

Σε ένα ταξίδι στη μαγεία του λαϊκού τραγουδιού μάς προσκαλεί η ΕΡΤ με τη νέα μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ, από την ΕΡΤ1.

Οικοδεσπότες στην εκπομπή-ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, θα είναι ο κορυφαίος μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος, με τη σπουδαία τραγουδίστρια που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στο λαϊκό και στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, Μελίνα Ασλανίδου.

Μαζί τους, με όλες τις γνώσεις και το ταλέντο της, θα βρίσκεται η ποιήτρια και στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Στην παρέα τους, κάθε σαββατόβραδο, τραγουδιστές οι οποίοι θα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και καλλιτέχνες που θα σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Ένα νέο σκηνικό, που θα δίνει την αίσθηση των μουσικών σκηνών μέσα στις οποίες άνθησε το λαϊκό τραγούδι, και θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή, στήνεται εξαρχής στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει, με τις εξαιρετικές του γνώσεις και την πολυετή έρευνά του στο λαϊκό τραγούδι, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής θα είναι ο Νίκος Στρατηγός.

«Νύχτα στάσου». Το λαϊκό τραγούδι αποκτά τη δική του εκπομπή στην ΕΡΤ1.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35