Νίκος Πορτοκάλογλου «40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης» – Η επετειακή συναυλία στο Ηρώδειο | Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30

Νίκος Πορτοκάλογλου «40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης» – Η επετειακή συναυλία στο Ηρώδειο | Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30

Η επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας του Νίκου Πορτοκάλογλου, στο Ηρώδειο, μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30, από την ΕΡΤ1.

Η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου Έλληνα τραγουδοποιού από το 1982 έως σήμερα, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια του, με αφετηρία την εμφάνισή του ως ιδρυτικού μέλους των Φατμέ, το 1982, έως και τη σημερινή του ενεργή παρουσία και προσφορά στη μουσική δημιουργία: 40 συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας, σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες και αξιοσημείωτη συμβολή στο πολιτιστικό έργο της χώρας μέσα από τη δισκογραφία του.

Η συναυλία παρουσίασε «εφ’ όλης της ύλης» επιλεγμένα τραγούδια από τη δισκογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική ματιά.

Μια επετειακή συναυλία-γιορτή στο Ηρώδειο γι’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ στο «Μουσικό κουτί».

Καλεσμένοι: ΦΑΤΜΕ, Ρένα Μόρφη, Μουσικοί του Κουτιού

Συμμετέχουν: Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης, Χορωδία Μουσικού Σχολείου ΠαλλήνηςΕγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35