O Mάριος Λαζ Ιωαννίδης παρουσιάζει το ντεμπούτο album του: "Αλμπού"

O Mάριος Λαζ Ιωαννίδης παρουσιάζει το ντεμπούτο album του: "Αλμπού"

Μετά από την κυκλοφορία μιας σειράς από singles τα τελευταία δύο χρόνια, ο παραγωγός και τραγουδοποιός Μάριος Λαζ Ιωαννίδης, παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο - και χορταστικό άλμπουμ (20 τραγούδια!) - με τίτλο "Αλμπού".

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τα τραγούδια του "μουσικές φωτογραφίες", που εκφράζουν στιγμές αγάπης, πόνου και ευγνωμοσύνης, που ενώνουν τη ζωή με την απώλεια στο ταξίδι για τον προσωπικό του προορισμό. Ίσως απλά να είναι "φωτεινή ποπ για ρομαντικά παιδιά".

Σπάνια δημιουργός της ελληνικής εναλλακτικής pop φανερώνει τέτοια ευχέρεια στην έκφραση του. Απενοχοποιημένα χορευτικά κομμάτια δίπλα σε καλοδουλεμένες και μελωδικές μπαλάντες, χωρίς σκοτεινιά, γεμάτα φως και μια καλοδουλεμένη φωτεινή παραγωγή που αποτυπώνει ακριβώς τον κόσμο του ταλαντούχου

Μάριου Λαζ Ιωαννίδη.

Το "Aλμπού" στέκεται άνετα δίπλα σε αντίστοιχες ξένες παραγωγές μόνο που λόγω γλώσσας μιλάει πιο άμεσα μέσα μας. Με τραγούδια που λάμπουν κάτω από ντισκομπάλες, όπως τα "Αρχίζω να χορεύω", "Βεντάλια", "Φλόγα μαγική", "Ένα σου φιλί", "Άμμος" είτε σε ονειρικές μπαλάντες όπως τα "Συντροφιά" και "Ευχή".

Δύο ξεχωριστές συμμετοχές φωτίζουν ξεχωριστά δύο, από τα highlights του δίσκου. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου

στο "Να 'ταν η ψυχή μου βράχος" και ο Μανώλης Φάμελλος στο "Βάλε μια φωτιά".

Ο Μάριος Λαζ Ιωαννίδης σπούδασε μουσική παραγωγή, ηχοληψία και κιθάρα στο Berklee College of Music – αφού βραβεύτηκε με την υποτροφία Berklee International Scholarship.

Το 2012 βραβεύτηκε με το Mix Magazine TEC Award (2012).

Στη διάρκεια της μουσικής του πορείας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη πολυάριθμων καλλιτεχνών και μουσικών projects με πολλές συνεργασίες (Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίνα Σάττι, Πέννυ Μπαλτατζή, Maestro Netflix Series,  Κατερίνα Ντούσκα, κα.)

Η δουλειά του ως παραγωγός (MLI Productions) έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές και airplay σε ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως.

"Αλμπού" link:

https://mlimusic.ampl.ink/almpou

*Download for Radio

https://tinyurl.com/3nrd7j2v

Official Website: www.mlimusic.com



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35