Τάσος Μελετόπουλος νft. & Χριστίνα Σαμαρά σε ένα ονειρικό pop τραγούδι: Νο You Don't Love Me

Τάσος Μελετόπουλος νft. & Χριστίνα Σαμαρά σε ένα ονειρικό pop τραγούδι: Νο You Don't Love Me

Μετά το «Say Yes» που αγάπησε ιδιαίτερα το ραδιόφωνο, η Χριστίνα Σαμαρά επιστρέφει με το «Νο You Don't Love Me», τραγούδι κι αυτό του Τάσου Μελετόπουλου, αποτέλεσμα της συνεργασίας τους σε μια σειρά από αγγλόφωνα τραγούδια που θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν τους επόμενους μήνες.

Ένα pop τραγούδι με τα ονειρικά φωνητικά της Χριστίνας Σαμαρά, που αποδίδουν την απογοήτευση και την πίκρα του τέλους μιας σχέσης.

Με ήχο που θυμίζει «Royksopp» και «Hooverphonic», το «Νο You Don't Love Me» σε κάνει να νιώθεις ότι είναι γραμμένο για τις δικές σου άδοξες σχέσεις, με ένα τρόπο προσωπικό που όμως αφήνει αχτίδες φωτός να φωτίσουν τις ζωές μας.  

Η Χριστίνα Σαμαρά μοιάζει να αιωρείται μέσα στο τραγούδι ερμηνεύοντας το με έναν τρόπο αιθέριο και νοσταλγικό, ποτέ όμως θλιβερό ή μίζερο.

Η νεαρή ερμηνεύτρια διαθέτει μια σημαντική πορεία στο τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Κώστας Λειβαδάς, ο Στάμος Σέμσης, ο Γιώργος Καζαντζής, ο Στάθης Δρογώσης καθώς και με τον πιανίστα Δαυίδ Ναχμία. Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι σε μουσική του Στάμου Σέμση και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου «Καρδιά στην καρδιά» και το «Μια και καλή» ντουέτο με την Έλλη Πασπαλά, σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου και στίχους του Άρη Δαβαράκη.

Στίχοι - Μουσική: Τάσος Μελετόπουλος

Ερμηνεία: Χριστίνα Σαμαρά.

Ενορχήστρωση, μίξη, παραγωγή: Χρήστος Αλεξάκης

Επιμέλεια - Οργάνωση: Άρης Δαβαράκης

Σκηνοθεσία video: Σπύρος Μαλτέζος

Ακούστε το, πατώντας ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35