ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ - LIVE: Δαμιανός Πάντας – «Ζωές χωριστές» την Κυριακή 7 Απριλίου στη Σφίγγα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ - LIVE: Δαμιανός Πάντας – «Ζωές χωριστές» την Κυριακή 7 Απριλίου στη Σφίγγα

Ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας παρουσιάζει ζωντανά το νέο κύκλο τραγουδιών του, με τίτλο «Ζωές Χωριστές», μαζί με δύο σπουδαίους ερμηνευτές, την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη, την Κυριακή 7 Απριλίου, στη Σφίγγα.

 

 

O δίσκος «Ζωές Χωριστές» περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τα οποία χαρακτηρίζονται από την μελωδική εκφραστικότητα και τη βαθιά ευαισθησία του Δαμιανού Πάντα.

Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Αντώνης  Παπακωνσταντινίδης, o Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, o Ιωάννης Πάττας, η Μαρία Φωτοπούλου και ο Δαμιανός Πάντας.

Την παρουσίαση θα προλογίσουν η Μαρίνα Λαχανά (ραδιοφωνική παραγωγός - δημοσιογράφος), ο Αντώνης Μποσκοΐτης (δημοσιογράφος – κινηματογραφιστής) και ο Γιάννης Φιλιππίδης (συγγραφέας) ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μίνα Μαύρου (εκδότρια mousikogramma.gr).

Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου «Ζωές Χωριστές», ενώ στο δεύτερο αγαπημένα κομμάτια από τους δύο προηγούμενους κύκλους τραγουδιών του Δαμιανού Πάντα, “Της ημέρας τα σκοτάδια” με τον Βασίλη Γισδάκη και «Στα λόγια η ψυχή» με την Ερωφίλη.

Συντελεστές παράστασης:

Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα

Αλέξης Κρανίου: κιθάρες

Σταύρος Παργινός: τσέλο

Βασίλης Ραψανιώτης: βιολί

Θανάσης Σοφράς: μπάσο

& Δαμιανός Πάντας: πιάνο

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ. Κρατήσεων: 211-4096149, 6987-844845

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35