PAVLINA STYL LIVE «Paris – Athènes – Berlin»

PAVLINA STYL LIVE «Paris – Athènes – Berlin»

Μια Swing- Jazz- Cabaret μουσική βραδιά στο Red Jasper Cabaret Theatre

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2024

Η περφόρμερ Pavlina Styl ανεβαίνει μαζί με την ορχήστρα της στη σκηνή του Red Jasper Cabaret Theatre την Παρασκευή 17 Μαΐου για να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει νέες πρωτότυπες διασκευές swing-jazz- cabaret με κομμάτια τα οποία συνδυάζουν ηλεκτρονικό ήχο, θεατρικά στοιχεία και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Η Pavlina ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα κυρίως στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε, Piaf, P. Kass M. Dietrich, K. Weill, Nino Rota, J. Kander κ.α. Μια μουσική περιπλάνηση- αποπλάνηση στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου.

Συντελεστές:

Μουσική επιμέλεια: Pavlina Styl

Πιάνο: Αναστάσιος Χαμηλάκης

Σαξόφωνο: Δημήτρης Σίμος

Κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος

Ντραμς & Κρουστά: Σεραφείμ Μπέλλος

Σχεδιασμός αφίσας: Στέλιος Τριχαντήρης

Ερμηνεύει: Pavlina Styl

Πληροφορίες:

Ημέρα & Ώρα παράστασης: Παρασκευή 17 Μαΐου, 21:30

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 13 € (προπώληση από το more.com 12 €)

Link προπώλησης: https://www.more.com/music/paris-athenes-berlin/

Χώρος: Red Jasper Cabaret Theatre

Διεύθυνση: Κεφαλληνίας 18, Αθήνα 11361

Τηλέφωνο: 210 8822551

 

 MG 3996 Irini Michopoulou 2

 

PAVLINA STYL – Σύντομο βιογραφικό

Η Pavlina Styl σπούδασε Medical Sciences-Ηealth Psychology στο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildford με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την Έλλη Πασπαλά, μαθήματα υποκριτικής με την Ελένη Σκότη, την Πέμη Ζούνη, τον Κίμωνα Φιορέτο, τον Σύλλα Τζουμέρκα και κινησιολογίας με τη Mόνικα Κολοκοτρώνη και την Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, περφόρμανς και μουσικοθεατρικά φεστιβάλ.

Ξεχώρισαν οι παραστάσεις της «MiLorDs», «Danser dans leNoir», «Les demoiselles d’ Avignon», «Double visage à l’extrême» κ.α., όπου συνεργάστηκε με τους πιανίστες-συνθέτες Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου, Νίκο Καλαντζάκο και με τζαζ μουσικά σύνολα στην Αθήνα, ερμηνεύοντας τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, αλλά και στον κινηματογράφο με valse, tango,swing και jazz διασκευές.

Το 2019-2020 έπαιξε στη μουσικοθεατρική παράσταση «Clock Tick» σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη. Αυτήν την περίοδο παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «4.48 Psychosis» της Σάρα Κέιν σε σκηνοθετική επιμέλεια Ελένης Σκότη στο Θέατρο Επι Κολωνώ.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35