KOSMOS 93.6 – «Happy Birthday, Boss!»: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Bruce Springsteen | Από 13-20.10.2024

KOSMOS 93.6 – «Happy Birthday, Boss!»: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Bruce Springsteen | Από 13-20.10.2024

Το Kosmos γιορτάζει τα 75α γενέθλια του Bruce Springsteen με 5 + 1 εκπομπές και με έναν μεγάλο διαγωνισμό για τους ακροατές του, μέσω του οποίου μπορούν να κερδίσουν αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του μεγάλου Αμερικανού ρόκερ, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το αφιέρωμα αρχίζει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ στον «Ωκεανό του ήχου» με τη Θάλεια Καραμολέγκου, με μία εκπομπή αφιερωμένη στο εντυπωσιακό «Born To Run» –όχι το γνωστό τραγούδι του, αλλά το 600 σελίδων βιβλίο στο οποίο το «Αφεντικό» διηγείται τη ζωή του με τρόπο ανεπιτήδευτο– και με καλεσμένο στο στούντιο τον μεταφραστή της αυτοβιογραφίας του και μουσικό, Αλέξη Καλοφωλιά.

Στη συνέχεια, το αφιέρωμα εξελίσσεται σε πέντε εκπομπές, για πέντε δεκαετίες μουσικής στη διάρκεια μιας εβδομάδας. Πέντε δεκαετίες του «αφεντικού του αμερικάνικου ροκ» γεμάτες μουσική, σκονισμένους δρόμους, έρωτες και απογοητεύσεις, δόξα, χρήμα…

Την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 12:00, η Λουκία Σούπουλη ξετυλίγει το νήμα ξεκινώντας από το σήμερα, από τα πιο πρόσφατα χρόνια της ζωής και της καριέρας του.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο Πέτρος Αδάμ ρίχνει τους προβολείς αμέσως πριν, στον Bruce Springsteen της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 18:00, η Κλάουντια Μάτολα βουτάει στον χρόνο και στην πιο κρίσιμη δεκαετία για τη σπουδαία καριέρα του «Αφεντικού», τη δεκαετία του ’80.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 09:00, ο Γιώργος Φλωράκης ανατρέχει στα πρώτα χρόνια, στο ξεκίνημα του Bruce Springsteen και της θρυλικής E Street Band, στη δεκαετία του ’70.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο Μιχάλης Καμάκας ολοκληρώνει  το αφιέρωμα στον μεγάλο Αμερικανό ρόκερ βάζοντας στο μικροσκόπιο του Kosmos τη δεκαετία του ’90.

Στην διάρκεια όλης της εβδομάδας θα τρέχει και ο διαγωνισμός στο Facebook και στο Instagram του Kosmos που θα δώσει την ευκαιρία στους ακροατές να κερδίσουν αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του Bruce Springsteen, «Born To Run» (εκδόσεις Key Books, μετάφραση Αλέξης Καλοφωλιάς).

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 | www.kosmosradio.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35