Netflix: Ο Ντάνιελ-Σαν έλυσε το μυστήριο του Cobra Kai -Πότε κάνει «γιορτινή» πρεμιέρα

Netflix: Ο Ντάνιελ-Σαν έλυσε το μυστήριο του Cobra Kai -Πότε κάνει «γιορτινή» πρεμιέρα

Τέλος στην αγωνία για την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν του «Cobra Kai» στο Netflix έβαλε με ανάρτησή του στο Twitter ο Karate Kid, ο ηθοποιός Ραλφ Μάτσιο.

Η σειρά, που πιάνει το νήμα 36 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Karate Kid», κέρδισε τις εντυπώσεις στο YouTube, όπου και πρωτοκυκλοφόρησε, ενώ «έσπασε» όλα τα ρεκόρ το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αναρτήθηκε στο Netflix.

Το πρώτο teaser της σειράς «Cobra Kai» τον Νοέμβριο έδινε ως ημερομηνία για την πρεμιέρα στο Netflix την 8η Ιανουαρίου. Ωστόσο, η πλατφόρμα εξαφάνισε μυστηριωδώς την ημερομηνία τόσο στο επίσημο τρέιλερ όσο και στην ανακοίνωση με τα νέα προγράμματα που θα βγάλει στον αέρα τον Ιανουάριο.

Οι φήμες ήθελαν τη σειρά, που έχει αποδειχθεί «χρυσή μεταγραφή» του Netflix, να επισπεύδει την πρεμιέρα, προσφέροντας 8 ολοκαίνουρια επεισόδια την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Cobra Kai», Ραλφ Μάτσιο, πράγματι το Netflix αποφάσισε να αναρτήσει τα επεισόδια της τρίτης σεζόν την Πρωτοχρονιά.

«Η τρίτη σεζόν έρχεται την 1η Ιανουαρίου 2021! Η νέα χρονιά ηχεί με ''Cobra Kai'' στο Netflix», έγραψε ο ηθοποιός. Την ανάρτησή του αναδημοσίευσε και ο επίσημος λογαριασμός του Netflix.

κομπρα

Πού είχαμε αφήσει την πλοκή της σειράς του Netflix

Η αντιπαλότητα μεταξύ των μαθητών του Λαρούσο και του Λόρενς οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Ο γιος του Τζόνι, που εκπαιδεύεται από τον Ντάνιελ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιγκέλ, προστατευόμενο του πατέρα του, και σε μια στιγμή ζηλοφθονίας και μικροπρέπειας τον στέλνει στο κενό από ύψος τουλάχιστον 4 μέτρων. Ο Μιγκέλ καταλήγει σε κώμα και ο Τζόνι αντιλαμβάνεται πως η σχολή και η φιλοσοφία των Cobra δεν του ταιριάζει.

Την ίδια ώρα, ο Τζον Κρις εκμεταλλεύεται την ολιγωρία του πρώην μαθητή του και αναλαμβάνει τη σχολή προκειμένου να διαδώσει τον δικό του τρόπο πολεμικών τεχνών, που δεν συγχωρεί τα λάθη και προτάσσει την εντολή για «κανένα έλεος» στον αντίπαλο.

Βίντεο: Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «Cobra Kai»

Στο χορταστικό τρίλεπτο τρέιλερ της σειράς του Netflix παρακολουθούμε τους Ντάνιελ και Τζόνι να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν το... Δηλητήριο του Κρις. Την ίδια ώρα, ο Ρόμπι μπαίνει σε αναμορφωτήριο και ο Μιγκέλ προσπαθεί να αναρρώσει από το άσχημο τραύμα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LcDQqGJG8pA&feature=emb_title

 

Στο τέλος του τρέιλερ, το «Cobra Kai» αποκαλύπτει δύο χαρακτήρες από τη δεύτερη ταινία «Karate Kid», εκείνη στην Οκινάουα της Ιαπωνίας. Η γλυκιά Κουμίκο, που γνώρισε ο Ντάνελ Λαρούσο, και ο νταής Τσόζεν, μαθητής του ορκισμένου εχθρού του Μίστερ Μιγιάγκι, επιστρέφουν στον κόσμο του «Cobra Kai».

Πηγή: iefimerida.gr 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35