Sky Rojo: Νέα σειρά Netflix από τον δημιουργό του La Casa de Papel

Sky Rojo: Νέα σειρά Netflix από τον δημιουργό του La Casa de Papel

Μια νέα ισπανική σειρά δράσης με τίτλο Sky Rojo φέρνει στο Netflix ο δημιουργός του «La Casa de Papel», Alex Pina. Η σειρά ξεχειλίζει από δράση, αισθησιασμό, ωραίες γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα και μπόλικη αδρεναλίνη.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν σε Μαδρίτη και Τενερίφη και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια των 25 λεπτών. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, Alex Pina και Netflix έχουν συμφωνήσει για δύο σεζόν της σειράς και βλέπουμε, καθώς η συνέχεια της εξαρτάται από την απήχηση που θα έχει στο κοινό του Netflix.

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Netflix “Sky Rojo”

Το «Sky Rojo» αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων, από την Ισπανία, την Κούβα και την Αργεντινή, οι οποίες το σκάνε από τον προαγωγό τους Ρομέο.

Οι τρεις γυναίκες, Γουέντι, Τζίνα και Κοράλ, ξεκινούν ένα ξέφρενο και άγριο ταξίδι προς την ελευθερία. Χωρίς να λείπουν βέβαια οι επικίνδυνες καταστάσεις που θα απειλούν συνεχώς τη ζωή τους.

Έτσι, όσο θα ζουν την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία τους, τα κορίτσια θα χτίσουν μια βαθιά φιλία μεταξύ τους. Και θα μάθουν να στηρίζονται η μία στην άλλη, ανακαλύπτοντας ότι μόνο έτσι θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πάρουν ξανά τη ζωή στα χέρια τους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Αργεντίνα τραγουδίστρια Lali Esposito (Wendy), τη Veronica Sanchez (Coral) και τη Many Prado (Gina)

Επίσης τους: Asier Etxeandia (Romeo) και Miguel Angel Silvestre (Moises).

 

Sky Rojo Νέα σειρά Netflix από τον δημιουργό του La Casa de Papel

 

Στην επίσημη σύνοψη του Netflix, διαβάζουμε:

«Οι Coral, Wendy και Gina έχουν δραπετεύσει και αναζητούν την ελευθερία, ενώ κυνηγιούνται από τον Romeo, τον προαγωγό τους από το Las Novias Club (το Κλαμπ των Νυφών), και τους άντρες του, Moises και Christian. Μαζί, οι γυναίκες ξεκινούν ένα ξέφρενο, χαοτικό ταξίδι κατά το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε είδους κινδύνους και να ζουν κάθε δευτερόλεπτο σαν να ήταν το τελευταίο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φιλία τους και ανακαλύπτοντας το πιο σημαντικό πράγμα: ότι μαζί είναι ισχυρότερες και έχουν περισσότερα επιλογές για να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο πρότζεκτ έχει χαρακτηριστεί ως το γυναικείο «La Casa de Papel» καθώς περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά του ισπανικού χιτ. Άλλα Μέσα ωστόσο το χαρακτηρίζουν ως το «Big Little Lies» του Alex Pina. Ενώ άλλοι αναφέρουν ότι η σειρά έχει και λίγο άρωμα από ταινίες του Κουέντιν Ταραντινο.

H νέα ισπανική σειρά του Netflix «Sky Rojo» θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=01Kqdn7IcBI&feature=emb_title

πηγή: https://youfly.com/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35