«Ο Αθώος» ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο Netflix. Το Ισπανικό θρίλερ που θα «σπάσει» ταμεία… (video)

«Ο Αθώος» ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο Netflix. Το Ισπανικό θρίλερ που θα «σπάσει» ταμεία… (video)

«Εσείς αποφασίζετε την ιστορία που θέλετε να πείτε: Αυτή που επινοήσατε ή αυτή που προσπαθείτε να κρύψετε». Με αυτό τον τρόπο το Netflix προλογίζει τη νέα ισπανική σειρά «Ο Αθώος» που φαίνεται να γίνεται το νέο «κόλλημα».

Πριν από λίγες ημέρες το Netflix πόσταρε το τρέιλερ της νέας σειράς, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις. Ενα θρίλερ μυστηρίου -προσαρμογή του μυθιστορήματος του Χάρλαν Κομπέν- αναμένεται να ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας, με τον συνδυασμό Ισπανών συντελεστών και του Κομπέν να δημιουργεί ένα μείγμα εκρηκτικών ανατροπών.

Βίντεο: Η νέα σειρά του Netflix

Η σειρά του Netflix θα ακολουθήσει τον Ματέο, έναν άνδρα που πήγε στη φυλακή για ανθρωποκτονία αφού σκότωσε κατά λάθος έναν άνδρα όταν προσπαθούσε να διαλύσει έναν καβγά. Εννέα χρόνια αργότερα, ο Ματέο είναι πλέον παντρεμένος με την Ολίβια όταν κλήση στο τηλέφωνό της βυθίζει τον Ματέο σε μια φρενήρη κούρσα για να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποδείξει την αθωότητά του.

Ένα βράδυ, ο Ματ προσπάθησε χωρίς δόλο να σταματήσει έναν καβγά που έληξε με έναν φόνο. Σήμερα, μετά από εννέα χρόνια, προσπαθεί να κάνει νέα αρχή με τη γυναίκα του, την Ολίβια. Με αφορμή ένα σοκαριστικό τηλεφώνημα από το κινητό της Ολίβια, που βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, ο Ματ αναστατώνεται και ξεκινά έναν ξέφρενο αγώνα για να ανακαλύψει την αλήθεια. Η αθωότητά του θα τεθεί ξανά από αμφισβήτηση, αυτήν τη φορά από τη Λορένα, μια επιθεωρήτρια της αστυνομίας που ερευνά μια υπόθεση αυτοκτονίας.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου στο Netflix.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=24ltCiVAKt0

Πηγή: iefimerida.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35