Xtremo: Η ισπανική ταινία δράσης στο Netflix που κόβει την ανάσα

Xtremo: Η ισπανική ταινία δράσης στο Netflix που κόβει την ανάσα

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ισπανικές παραγωγές κυριαρχούν στο Netflix. Η νέα ταινία δράσης, Xtremo, έρχεται να το επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά. Μία καταιγιστική περιπέτεια με έντονες σκηνές μάχης και πολλή περιπέτεια!

To Xtremo είναι μία νέα ταινία ισπανικής παραγωγής στο Netflix που απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη δράση, τα όπλα και τις βίαιες σκηνές. Σε σενάριο Teo García, Ivan Ledesma, Genaro Rodriguez και πρωταγωνιστές τους Óscar Jaenada, Sergio Peris-Mencheta και Óscar Casas υπόσχεται μοναδικές στιγμές δράσης που θα απογειώσουν την αδρεναλίνη. Η ταινία δεν έχει λίγες μέρες που κυκλοφόρησε στο Netflix και ήδη έχει ανέβει στο ελληνικό Τοπ 10.

Η υπόθεση της ταινίας

Το καταιγιστικό θρίλερ επικεντρώνεται σε έναν πρώην εκτελεστή, ο οποίος μαζί με την αδερφή του κι έναν προβληματικό έφηβο παίρνουν εκδίκηση από τον ετεροθαλή αδερφό του.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία Xtremo στο Netflix διαδραματίζεται δύο χρόνια αφότου ο αδερφός του πρωταγωνιστή Max, ο Lucero, πρόδοσε την οικογένειά του, σκότωσε τον πατέρα και τον γιο του Max, ενώ άφησε τον Max να πεθάνει. Τώρα, διψασμένος για εκδίκηση, ο Max ξεκινάει ένα ανελέητο killing spree εκδίκησης ειδικά αφού ανακαλύπτει ότι οι εκτελεστές του Lucero σκότωσαν την οικογένεια του Leo, του έφηβου προστατευόμενου του Max.

Πάρτε μια γεύση:

https://www.youtube.com/watch?v=X2O1OW6i820

Πηγή: https://youfly.com/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35