House of Gucci: Νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ridley Scott

House of Gucci: Νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ridley Scott

Η MGM κυκλοφόρησε το trailer του πολυαναμενόμενου “House of Gucci” αλλά και ένα νέο τηλεοπτικό σποτ της ταινίας του Ridley Scott, με επίκεντρο το σκάνδαλο που συγκλόνισε μια από τις πιο σημαντικές μάρκες πολυτελείας της βιομηχανίας της μόδας.

Το βίντεο μας προσφέρει μια ματιά στην πρώτη συνάντηση μεταξύ της Patrizia Reggiani (Lady Gaga) και του Maurizio Gucci (Adam Driver), ενώ υπογραμμίζει πόσο μακριά θα φτάσει μια οικογένεια για την εξουσία και τον έλεγχο.

To 1973, o Maurizio Gucci, εγγονός του ιδρυτή του Οίκου Gucci, παντρεύτηκε την Patrizia Reggiani με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Allegra και την Alessandra. Το 1985, ο Maurizio είπε στην Patrizia ότι πάει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, αφού είχε κανονίσει να ζήσει με την ερωμένη του. Το 1991, βγήκε το διαζύγιό τους και η Patrizia εξασφάλισε ετήσια διατροφή 500.000 δολάρια.

Στις 27 Μαρτίου 1995, ο Maurizio Gucci δολοφονήθηκε την ώρα που έμπαινε στο γραφείο του κι εκεί ξεκινάει η πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη της Ιταλίας: Η Patrizia πλήρωσε έναν δολοφόνο για να εκτελέσει τον σύζυγό της!

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, που θα ξεδιπλωθούν στο σενάριο του Roberto Bentivegna, ο οποίος δήλωσε ότι παίρνει πολλές πληροφορίες της ιστορίας από το βιβλίο “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” της Sara Gay Forden.

Το καστ φέρει σπουδαία ονόματα ηθοποιών και οι μεταμορφώσεις πολλών από αυτών, όπως θα διαπιστώσετε, είναι εντυπωσιακές:

Lady Gaga ως Patrizia Reggiani

Adam Driver ως Maurizio Gucci

Jared Leto ως Paolo Gucci

Jeremy Irons ωs Rodolfo Gucci

Salma Hayek ως Giuseppina “Pina” Auriemma

Al Pacino ως Aldo Gucci

Jack Huston ως Domenico De Sole

Reeve Carney ως Tom Ford

Camille Cottin ως Paola Franchi

Mădălina Diana Ghenea ως Sophia Loren

Mehdi Nebbou ως Said

Miloud Mourad Benamara ως Omar

Δείτε το τρέϊλερ

https://www.youtube.com/watch?v=fsEsa0Xfvrc

H ταινία “House of Gucci” θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αίθουσες, στις 24 Νοεμβρίου του 2021.

Πηγή: https://watchandchill.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35