Mega cinema: Με INFERNO & ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

Mega cinema: Με INFERNO & ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

Απολαύστε από τον καναπέ σας, όμορφες ταινίες…

Κυριακή 7.11.2021: 02.10 NOVEMBER CRIMINALS

(Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Ταινία μυστηρίου, Αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Σάσα Τζερβάσι

Παίζουν: Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Άνσελ  Έλγκορτ, Κάθριν Κίνερ, Ντέιβιντ Στράθερν

Διάρκεια: 78 λεπτά

Περιγραφή: Το βιβλίο November Criminals του Sam Munson (2010), μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Sacha Gervasi (σκηνοθέτης του Hitchcock με τον  Anthony Hopkins) και τον σεναριογράφο Steven Knigth. Μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός αφροαμερικανού συμφοιτητή τους, ο Άντισον και η Φοίβη ερευνούν κάθε σπιθαμή της Ουάσιγκτον για να βρουν τον δολοφόνο του. Καθώς «σκάβουν» βαθύτερα, αποκαλύπτουν έναν επικίνδυνο κόσμο διαφθοράς και ψεμάτων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους θα τους βοηθήσει ή θα δημιουργήσει προβλήματα;

Περιέχει σκηνές βίας, σεξ και σκηνές χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών

 

CyLzr5 UUAIXLPI

 

Τετάρτη 10.11.2021 22.30 INFERNO

(Κατάλληλο για όλους)

Περιπέτεια μυστηρίου, Αμερικανική παραγωγή του 2016

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Τομ Χάνκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ

Διάρκεια: 112 λεπτά

Περιγραφή: Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χάνκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας (Φελίσιτι Τζόουνς), η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη και ενάντια στον χρόνο θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν έναν ιό, που είναι ικανός να εξοντώσει τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό.

Ένα ακόμα μπεστ σέλερ  του Νταν  Μπράουν, συγγραφέα και του «Κώδικα Ντα Βίντσι» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον γνωστό για τους αναγνώστες του καθηγητή Λάνγκτον.

Περιέχει σκηνές βίας

 

to fili tis zois 1 0

 

Πέμπτη 11.11.2021 22.30 ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

(Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Αισθηματική κομεντί, Ελληνική παραγωγή του 2007

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Σενάριο: Νίκος Ζαπατίνας

Παίζουν: Κατερίνα Παπουτσάκη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ζέτα Δούκα, Θέμος Αναστασιάδης, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παρθένα Χοροζίδου

Παραγωγή: Village

Διάρκεια: 103 λεπτά

Περιγραφή: Ο Πασχάλης (Λαέρτης Μαλκότσης) είναι ένας 30χρονος γεωπόνος έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Ανθούλα, όταν κατά λάθος επιβιβάζεται στο πλοίο για τη Σίφνο. Στο πλοίο γνωρίζει τη Ζωή (Κατερίνα Παπουτσάκη) μια όμορφη και μυστηριώδη φωτογράφο που επισκέπτεται το νησί για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους. Οι ατυχίες του Πασχάλη συνεχίζονται καθώς μια απεργία τον καθηλώνει στη Σίφνο με κίνδυνο να καταστραφεί ο επικείμενος γάμος του. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν ο Πασχάλης και η Ζωή γνωρίζουν ένα ζευγάρι, τη Σοφία και τον Ανέστη (Ζέτα Δούκα & Θέμος Αναστασιάδης) που φαίνεται πρόθυμο να τον βοηθήσει. Μερικές ακόμα ατυχίες, ένας απρόσμενος έρωτας και ένα μυστήριο που ξεδιπλώνεται σιγά σιγά θα περιπλέξουν τα πράγματα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Σίφνο και στη Μήλο. Το ομότιτλο τραγούδι από το σάουντρακ της ταινίας ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου.

Η ταινία έκοψε στους κινηματογράφους πάνω από 250.000 εισιτήρια πανελλαδικά τις πρώτες 5 εβδομάδες προβολής.

Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές σεξ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35