Scream: Δείτε το επίσημο trailer της νέας ταινίας

Scream: Δείτε το επίσημο trailer της νέας ταινίας

Το επίσημο trailer της πέμπτης ταινίας Scream επιτέλους κυκλοφόρησε και αναμένουμε με αγωνία την κινηματογραφική πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου του 2022, ενώ τις προάλλες δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες.

 

τρομου

 

Στη νέα ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Marley Shelton, Sonia Ammar, Jasmin Savoy Brown με τους Courteney Cox, David Arquette και Neve Campbell.

Τη σκηνοθεσία του Scream ανέλαβαν οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο των James Vanderbilt and Guy Busick.

Δημιουργός του franchise του Scream είναι ο Kevin Williamson, ο οποίος δήλωσε σχετικά με τη νέα ταινία: «Πριν από σχεδόν 25 χρόνια, όταν έγραψα το Scream και ο Wes Craven το έφερε στη μεγάλη οθόνη, δεν θα μπορούσα να φανταστώ την απήχηση που θα είχε στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψετε στο Woodsboro και θα φοβηθείτε ξανά“.

Στην υπόθεση της καινούριας ταινίας, μια γυναίκα επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της για να εξιχνιάσει μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=MTwNffk7uSE

Πηγή: https://watchandchill.gr/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35