Η Κατερίνα Διδασκάλου θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη σε αμερικανική ταινία

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη σε αμερικανική ταινία

Η αρχοντική Κατερίνα μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;», στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, στο Open, και αποκάλυψε… ότι σε επερχόμενη αμερικανική ταινία θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη, τη γυναίκα που λάτρεψε ο φακός αλλά και ο κόσμος παγκοσμίως τόσο ως ωραία γυναίκα όσο και ως υπέροχη ηθοποιό, επαναστάτρια στη χούντα αλλά και μαχητική υπουργό Πολιτισμού, η οποία έβαλε πρώτη την ιδέα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της αδίστακτης «Μυρσίνης» στη δραματική σειρά του ANT1 «Άγριες μέλισσες», ενώ πρωταγωνιστεί και στην άκρως επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω», η οποία συνεχίζεται για ενδέκατη χρονιά, αποκάλυψε ότι οι «Άγριες μέλισσες» έκαναν μία παύση λόγω κορωνοϊού, αλλά επέστρεψαν δυναμικά:

«Όλοι μας κολλήσαμε. Τώρα είμαστε μια χαρά, έχουμε ξαναρχίσει δριμύτεροι». Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία έχουν πέσει συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν κοίταξα νούμερα, εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Μάλιστα, θεωρεί ότι η σειρά έκανε πολύ καλά και συνέχισε για τρίτη χρονιά. «Εκτός τού ότι γράφει ιστορία, φέτος ασχολείται και με την Ιστορία. Και μάλιστα με μία πολύ συγκεκριμένη ιστορική περίοδο της πατρίδας μας, και θεωρώ πως είναι ελάχιστες οι σειρές που το κάνουν αυτό, έως μηδενικές» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: https://www.espressonews.gr/  



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35