Έρχεται στο Netflix η… «Πεθερά από την Κόλαση»

Έρχεται στο Netflix η… «Πεθερά από την Κόλαση»

Πρόκειται για την πρώτη πολυκάμερη βραζιλιάνικη κωμική σειρά του δικτύου…

Η νέα σειρά του Netflix με τίτλο “Πεθερά από την Κόλαση” (Smother-in-Law), θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου. Το επίσημο trailer δίνει μια γεύση από τους μπελάδες και το χάος που φέρνει αυτή η τσαχπίνα πεθερά –μαζί με τις βαλίτσες της– στο σπίτι όπου ζουν ο γιος, η νύφη και τα εγγόνια της.

Στην υπόθεση της σειράς, με την έναρξη της πανδημίας, η Ντόνα Ιζαντίρ (Χοντρίγκο Σαντάνα), χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη, νοικιάζει το διαμέρισμά της στο Κασαμπί στη βόρεια ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά της. Αποφασίζει λοιπόν –μόνη της και χωρίς προειδοποίηση– να μετακομίσει στο μεγάλο σπίτι του γιου της, Κάρλος (Ραφαέλ Ζουλού) στο Μπάχα ντα Τιζούκα, προς απογοήτευση της νύφης της, Αλίσε (Λίτζι Λισμπόα).

Τα εγγόνια της, ο Τζόνας και η Μάρσια (Πέντρο Οτόνι και Μπάρμπαρα Σουτ) βρίσκονται κάπου στη μέση, ενώ η παλιά υπάλληλος της οικογένειας, Μαρινέζ (Ντανιέλα Φοντάν), παρακολουθεί τα πυρά από την πρώτη θέση. Δεν αναφέραμε όμως τα πάρτι και τα μπάρμπεκιου με παλιές φίλες από το Κασαμπί όπως τη Φάτιμα (Σολάντζι Τεϊσέιρα) και τη Σεζίνια (Νέι Λίμα).

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι γκεστ Ντανιέλε Βίνιτς, ΖοΖο Τοντίνιο και Μουμουζίνιο.

Ας δούμε το σχετικό τρέϊλερ

https://www.youtube.com/watch?v=HkGcVnWtuXE



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35