Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «The Dream Of The Brave», στο ιστορικό Δρυοδάσος της Φολόης

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «The Dream Of The Brave», στο ιστορικό Δρυοδάσος της Φολόης

Η υπόθεση της ιστορίας εκτυλίσσεται σε δύο εποχές, το 1930 και το 1821, στην Πελοπόννησο, στα Ιόνια νησιά και στο Λονδίνο. Πραγματεύεται την ιστορία του αγωνιστή Χαράλαμπου Βιλαέτη και των συντρόφων του μέσα από μια ιστορία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και χαρακτήρες της εποχής. Η όλη προσπάθεια αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτης».

Την προσπάθεια στήριξαν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δημήτριο Κωσταριά, ενώ καθοριστική υπήρξε η συνδρομή και παρέμβαση του Ηλείου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της «TURBOMED», Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο βραβευμένος Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γουργιώτης. Το σενάριο και τους διαλόγους γραμμένο σε δύο γλώσσες, ελληνικά και Αγγλικα, έχουν επιμεληθεί ο Γεώργιος Κουρκούτας και ο Χάρης Καναβός.

Το νέο εγχείρημα πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Θεοφανία Παπαθωμά, Τεό Θεοδωρίδης, Έλενα Θωμοπούλου, Δημήτρης Πανατεράκης, ο Γεράσιμος Σοφιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Νίνα Λοτσάρη, Νίκος Λαϊνόπουλος, Φώτης Βερβίτας, ενώ πλαισίωσαν ως βοηθητικοί ηθοποιοί αναβιωτές του Συλλόγου «Χαράλαμπος Βιλαέτης» και του Σκοπευτικού Ομίλου Παραδοσιακών Όπλων Πατρών.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το φωτογραφικό υλικό: https://bit.ly/3O94nW5



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35