Chucky: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της δεύτερης σεζόν

Chucky: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της δεύτερης σεζόν

Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, τα δίκτυα Syfy και USA Network ανανέωσαν την τηλεοπτική σειρά Chucky για δεύτερη σεζόν και πλέον γνωρίζουμε μέσα από ένα teaser, ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.

Δημιουργός της σειράς είναι και πάλι ο Don Mancini, που είχε φτιάξει και την original «Child’s Play» ταινία στην οποία πρωτοεμφανίστηκε η κούκλα με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά.

Στην υπόθεση της σειράς, μια μικρή και φαινομενικά ειδυλλιακή αμερικανική πόλη βυθίζεται στο απόλυτο χάος όταν μια ανατριχιαστική κούκλα εμφανίζεται σε ένα τοπικό υπαίθριο παζάρι. Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων στυγερών δολοφονιών, τα βρώμικα μυστικά και οι υποκριτικές συμπεριφορές των κατοίκων της πόλης βγαίνουν στο φως.

Η τηλεοπτική σειρά “Chucky”, είναι διαθέσιμη για προβολή στην COSMOTE TV.

Ο Mancini έχει δηλώσει ότι «η σειρά έχει φρέσκια ματιά και θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε βαθύτερα τον χαρακτήρα του Chucky. Αυτό το βάθος μπορεί να στο προσφέρει καλύτερα μία τηλεοπτική σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να μείνουμε κοντά στην αρχική βερσιόν που τρομοκρατεί το κοινό εδώ και τρεις δεκαετίες».

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο Chucky είναι οι Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratched), Alyvia Alyn Lind (Daybreak), Devon Sawa (Final Destination) και Björgvin Arnarson (The Seventh Day), ενώ η Jennifer Tilly θα επιστρέψει στον ρόλο της Tiffany Valentine που είχε στις ταινίες. Ο Brad Dourif, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του σε όλες τις πρωτότυπες ταινίες, επιστρέφει για να “ξαναζωντανέψει” τη σατανική κούκλα.

Ο Chucky έκανε το ντεμπούτο του το 1988 στην ταινία «Child’s Play» που σκηνοθέτησε ο Tom Holland και ήταν βασισμένη σε ιστορία του Mancini. Ακολούθησαν 6 sequel, όλα από την πένα του Mancini.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Η ταινία μεταφράστηκε στα ελληνικά «Η κούκλα του σατανά». Η υπόθεση ήταν η εξής: Λίγο πριν πεθάνει, ο διάσημος στραγγαλιστής Τσαρλς Λη Ρέι (Τσάκι), μεταφέρει την ψυχή του στο σώμα μιας κούκλας που προοριζόταν για παιδικό παιχνίδι. Η κούκλα αυτή αγοράζεται από μια μητέρα ως δώρο για τα εξάχρονα γενέθλια του γιου της. Από την πρώτη ημέρα, η κούκλα ζωντανεύει και δολοφονεί την μπέιμπι-σίτερ του αγοριού. Ακολουθούν αρκετές δολοφονίες που διαπράττει ο Τσάκι αναζητώντας ταυτόχρονα κάποιο ανθρώπινο σώμα για να μεταφέρει την ψυχή του.

πηγή: https://watchandchill.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35