Babylon: Ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ – Το τρέιλερ

Babylon: Ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ – Το τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Babylon», του Damien Chazelle που μας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι.

Η ταινία «Babylon» διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1920, όπου το Λος Άντζελες μεταμορφωνόταν σε μητρόπολη και καταγράφει τη μετάβαση της κινηματογραφικής βιομηχανίας από τον βωβό κινηματογράφο σε «ομιλούμενες ταινίες» λόγω της εφεύρεσης του συγχρονισμένου ήχου, με τους ανθρώπους να αναζητούν φήμη, πλούτο και δύναμη. Ο Πιτ υποδύεται έναν σταρ του βωβού κινηματογράφου εκείνη την εποχή και η Ρόμπι είναι ένα σύμβολο της δεκαετίας του ’20. Καθώς το Χόλιγουντ αλλάζει γύρω τους, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν μια εξελισσόμενη βιομηχανία.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Ντιέγκο Κάλβα, Τόμπι Μαγκουάιρ, Μαξ Μινγκέλα, Σπάικ Τζόνζε, Τζιν Σμαρτ, Φλι, Τζεφ Γκάρλιν, Πι Τζέι Μπερν, Σαμάρα Γουίβινγκ και Ολίβια Ουάιλντ. Να σημειώσουμε ότι αρχικά, η Emma Stone επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, αλλά αποχώρησε στα τέλη του 2020 λόγω διενέξεων προγραμματισμού και στη συνέχεια η Ρόμπι την αντικατέστησε.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35