Ψάχνει και για άλλες παραγωγές το Netflix μετά το «Maestro»

Ψάχνει και για άλλες παραγωγές το Netflix μετά το «Maestro»

Με ελληνικές παραγωγές, σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ θέλει να διευρύνει το περιεχόμενό του το Netflix, θέλοντας να αυξήσει το μερίδιο του στην ελληνική αγορά. Μετά την απόκτηση του δικαιώματος προβολής της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλες παραγωγές που ενδεχομένως τηρούν τις προϋποθέσεις που θέτει.

Μια τέτοια σειρά ίσως να είναι το «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου, που προορίζεται για το Mega. Παράλληλα και οι Έλληνες παραγωγοί αναζητούν πρόσβαση στο Netflix, βλέποντας το επερχόμενο αδιέξοδο στην ελληνική τηλεόραση, καθώς οι τηλεοπτικές αναθέσεις εκτιμάται πως θα μειωθούν.

Το Netflix έχει εξασφαλίσει ήδη το ντοκιμαντέρ «Άθως» για το Άγιον Όρος, την ταινία «Πράσινη Θάλασσα» της Αγγελικής Αντωνίου για τις ευρωπαϊκές χώρες και την ταινία «The Waiter», την προβολή της οποίας εξασφάλισε σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα. Στις ανατολικές χώρες (Βαλκάνια, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Πολωνία) θα προβληθεί η ταινία «Μαγνητικά πεδία», που βρίσκεται στο Cinobo, μέσω της πλατφόρμας HBO MAX.

Πηγή: https://typologies.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35