TISIS CHAPTER I: THE CURSED LOVE - Το επίσημο τρέιλερ από την τριλογία του Γιώργου Ευαγγελοπούλου

TISIS CHAPTER I: THE CURSED LOVE - Το επίσημο τρέιλερ από την τριλογία του Γιώργου Ευαγγελοπούλου

8 χρόνια προετοιμασίας και γυρισμάτων χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το ανεξάρτητο ελληνικό σκοτεινό φιλμ φαντασίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του υπερταλαντούχου Γιώργου Ευαγγελόπουλου.

thumbnail vlcsnap 2023 01 03 14h48m49s066

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους στην Ελλάδα το «ΤΙΣΙΣ», έρχεται να εντυπωσιάσει και να κλέψει τις καρδιές μας, αρκεί να σας αναφέρουμε πως είναι μια ανεξάρτητη κινηματογραφική ελληνική παραγωγή, που οφείλουμε να χειροκροτήσουμε.

Σε μία εποχή που ονομάζεται PAX MODUS ζούσαν Αθάνατοι και θνητοί ειρηνικά. Ο βασιλιάς των Αθανάτων πίστευε πως οι αθάνατοι δεν αξίζει να συνυπάρχουν με «κατώτερα» όντα και έτσι έριξε μία κατάρα που ξέκοψε εντελώς τους δεσμούς… «Κάθε αθάνατος που θα γευτεί την αμαρτία με θνητό, θα πέσει από το βασίλειό μας, θα τον περιμένει μόνο θάνατος και ο απόγονός του θα εξοντώσει την φυλή των θνητών, καθώς θα θρέφεται μόνο με το αίμα και την σάρκα αυτών». Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα. Κάθε νεράιδα και ξωτικό που ζούσε στα δάση κρύφτηκε καλά στις σκιές του… Τα χρόνια πέρασαν και οι ιστορίες των ανθρώπων για συναντήσεις με Νεράιδες έσβηναν… Όμως, η μοίρα είχε αποφασίσει να ζωντανέψουν ξανά με τον πιο σκληρό τρόπο!

thumbnail vlcsnap 2023 01 03 15h09m05s845

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε καταξιωμένους ηθοποιούς:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ως θνητός που έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και το πεπρωμένο.

ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ως "ROAH" ο Βασιλιάς των αθανάτων... αλλά με συναισθήματα θνητού.

Η Μεγάλη Κύρια του Θέατρου ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ ως την Βασίλισσα των Αθανάτων η πρωτοεμφανιζόμενη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΜΠΕΜΠΗ ως Ίρις η νεράιδα η ΧΡΥΣΑ ΜΑΡΚΑΤΑ ως πριγκίπισσα του βασιλείου των Αθανάτων πλαισιωμένοι από νέους και έμπειρους ηθοποιούς όπως ο Βασίλης Σαμαριτάκης, Γιώργος Κολόι, Γεωργία Ρεντίφη Γεώργιος Ευαγγελόπουλος Γιάννης Παπαχίος κλπ.

thumbnail vlcsnap 2023 01 03 14h55m48s778

Η ταινία έχει αρχίσει ήδη το διεθνές της ταξίδι σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ και αναμένεται σύντομα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Απολαύστε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35