Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, η επιστροφή της Σάρα Πόλεϊ στην σκηνοθεσία, ένα τρυφερό οικογενειακό δράμα, κινούμενα σχέδια στην Αρχαία Ελλάδα και ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την περιπετειώδη ζωή του μικρού πρωταγωνιστή του «»Θανάτου στη Βενετία», μερικές από τις προτάσεις της προσεχούς κινηματογραφικής εβδομάδας.

Τα Πνεύματα του Ινισέριν

Ο σκηνοθέτης του «Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι» ξανασμίγει το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο του «Αποστολή στη Μπριζ», βάζοντας τους Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίσον να ερμηνεύσουν μοναδικά δυο παλιόφιλους, σε ένα μικρό νησί της Ιρλανδίας, και να ηγηθούν της χιονοστιβάδας γεγονότων που προκαλεί η μυστηριώδης διάλυση της φιλίας τους.

Από αυτό το φαινομενικά ασήμαντο συμβάν, ο καταξιωμένος Μάρτιν Μακ Ντόνα εμπνέεται μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς: μια ιλαροτραγωδία κατάμαυρου χιούμορ, σαρδόνιων διαλόγων και απρόσμενης συγκίνησης για τα όρια της ελευθερίας και της ατομικής βούλησης, το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στους άλλους και τις βαθιές ειρωνείες της ανθρώπινης κατάστασης. 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα

Πάμε να πάρουμε μια γεύση, πατώντας ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35