«Obsession»: Αυτή τη σειρά του Netflix θα τη δεις μονοκοπανιά

«Obsession»: Αυτή τη σειρά του Netflix θα τη δεις μονοκοπανιά

Δεν σκαρφάλωσε τυχαία η σειρά στη 2η θέση του Top10 του ελληνικού Netflix

Η εμμονή είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο. Άπαξ και πέσεις στην παγίδα της σε παρασύρει σε δύσβατα μονοπάτια που καταλήγουν σε ένα καταστροφικό τέλος. Η σειρά του Netflix, «Obsession», αποτυπώνει με ακρίβεια αυτό το τέλος. Με τέσσερα επεισόδια που καταλήγουν να γίνονται εθιστικά (χωρίς να το περιμένεις), και ένα φινάλε με γερή ανατροπή που το μυαλό του θεατή δεν πάει εύκολα σε αυτή την εξέλιξη.

Το «Obsession» είναι ένα, σκοτεινό και μεθυστικό ορισμένες φορές, ερωτικό θρίλερ, βασισμένο στο μυθιστόρημα «Damage» της Τζοζεφίν Χαρτ, που κυκλοφόρησε το 1991 και την αμέσως επόμενη χρονιά έγινε και η κινηματογραφική μεταφορά του, με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Άιρονς και Ζιλιέτ Μπινός.

Η σειρά σκαρφάλωσε γρήγορα στη 2η θέση του ελληνικού Top10 της πλατφόρμας και παρά το γεγονός ότι οι σκηνές σεξ είναι περισσότερες από τους διαλόγους, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ίσως γιατί γινόμαστε μάρτυρες της αρχής και τους τέλους μιας ερωτικής εμμονής που ξεφεύγει από τα όρια και καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια σε ολέθριες συνέπειες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35