Έκπληξη από τον Μπραντ Πιτ: Θα «αγωνιστεί» στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1 κόντρα στον Lewis Hamilton

Έκπληξη από τον Μπραντ Πιτ: Θα «αγωνιστεί» στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1 κόντρα στον Lewis Hamilton

Οι λάτρεις της F1 και του Μπραντ Πιτ θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία τον ερχόμενο Ιούλιο. Θα δουν τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ στο βρετανικό γκραν πρι του Silverstone. Και μάλιστα... πίσω από το τιμόνι.

Ο 59χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με την The Sun, έχει λάβει ειδική άδεια για να κάνει έναν γύρο στο Silverstone, στο πλαίσιο των γυρισμάτων μιας νέας ταινίας, στην οποία ο 38χρονος οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton είναι ο εκτελεστικός παραγωγός με την νέα εταιρεία παραγωγής του, Dawn Apollo Films.

Στην επερχόμενη ταινία, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί έναν βετεράνο οδηγό της F1 που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν ανερχόμενο αυτοκινητιστή.

Μια σουρεαλιστική στιγμή: Ο Μπραντ Πιτ στη F1

Μια πηγή δήλωσε: «Το να βλέπουμε τον Μπραντ Πιτ να ηγείται του αγωνιστικού χώρου στο βρετανικό Γκραν Πρι θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή για τους τηλεθεατές και τους οπαδούς στο Silverstone τον Ιούλιο».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι μονοθέσια χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα (ρέπλικες κλπ.) αλλά και αν προς τέρψιν των θεατών και των τηλεθεατών οι δύο σούπερ σταρ θα επιχειρήσουν μια... μίνι κόντρα ανάμεσά τους, προφανώς όχι με μονοθέσια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35