Park your Cinema: Επιστρέφουν οι δωρεάν υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές στο ΚΠΙΣΝ

Park your Cinema: Επιστρέφουν οι δωρεάν υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές στο ΚΠΙΣΝ

Για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, το Park your Cinema συνεργάζεται για τρίτη χρονιά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας. Παράλληλα, τις παιδικές ταινίες της ενότητας Park your Cinema Kids επιλέγει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (AΤΗICFF).

Τα προγράμματα Park your Cinema και Park your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το μέλλον και το άγνωστο δεν θα πάψουν να μας συναρπάζουν. Έχουν εμπνεύσει τα πιο ζωηρά πνεύματα της επιστημονικής φαντασίας με τρόπο πρωτόγνωρο. Ο κινηματογράφος ονειρεύεται διαρκώς τι υπάρχει εκεί μακριά και μας δείχνει τον δρόμο που οδηγεί στις πιο ξέφρενες περιπέτειες, στις πιο απρόβλεπτες ιστορίες. Ξεκλειδώνει τη μαγεία, απαλύνει τους φόβους μας και μας ταξιδεύει σε απίθανους χρονικούς και γεωγραφικούς προορισμούς.

Μ’ αυτή την ιδέα κατά νου, φέτος το καλοκαίρι στο Park your Cinema προβάλλονται ταινίες επιλεγμένες από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που βλέπουν το μέλλον ως συναρπαστική βόλτα στο άγνωστο: εμβληματικές ταινίες των 80ς και των 90ς (Επιστροφή στο Μέλλον, Παιχνίδια Πολέμου, Οι Άντρες με τα Μαύρα, H Μέρα της Μαρμότας, Οι Αρειανοί Επιτίθενται, Big, Jurassic Park, O Σιδερένιος Γίγαντας), αλλά και μεταγενέστερες (Ξαφνικά…30, Μετά την Επόμενη Μέρα, Wall-E, Interstellar, Μικρόκοσμος, Ready Player One).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35