Netflix: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Bird Box»

Netflix: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Bird Box»

H ισπανική εκδοχή του Bird Box θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 14 Ιουλίου…

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το ισπανικό Bird Box, το spin-off που της ταινίας – φαινόμενο που καθήλωσε τους θεατές το 2018.

Το Bird Box: Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη), δεν αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας με τη Σάντρα Μπούλοκ, αλλά διαδραματίζεται σε παράλληλο χρονοδιάγραμμα με το αρχικό Bird Box.

Το Bird Box Barcelona ακολουθεί το δίδυμο πατέρα-κόρης δηλαδή τους Sebastian και Anna οι οποίοι συνεργάζονται με μια ομάδα επιζώντων, αναζητώντας ασφάλεια.

Εκτός από τα επικίνδυνα τέρατα, η ομάδα των επιζώντων σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια νέα τρομερή απειλή.

Η σύνοψη που δίνει το Netflix αναφέρει: Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Àlex και David Pastor, που μας έφεραν το μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ Carriers του 2009. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Mario Casas (The Paramedic), μαζί του η Georgina Campbell (Barbarian).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35