«Τρέξε Κουνελάκι»: Γιατί οι θεατές προειδοποιούν ο ένας τον άλλο να μην δουν την ταινία στο Νο 1 του Netflix

«Τρέξε Κουνελάκι»: Γιατί οι θεατές προειδοποιούν ο ένας τον άλλο να μην δουν την ταινία στο Νο 1 του Netflix

Μπορεί αυτή τη στιγμή η ταινία «Run Rabbit Run» («Τρέξε Κουνελάκι») να βρίσκεται στο Νο 1 της λίστας με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες στο Netflix, ωστόσο οι θεατές της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming προειδοποιούν ο ένας τον άλλον να μην την παρακολουθήσουν.

Το νέο θρίλερ της σκηνοθέτιδος Daina Reid, με πρωταγωνίστρια τη Sarah Snook, του Succession, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ΗΠΑ, αλλά και της Ελλάδας. Ωστόσο, από την κυκλοφορία της στο Netflix, στις 28 Ιουνίου, η ταινία έχει σε μεγάλο βαθμό αποδοκιμαστεί από τους κριτικούς.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 38% στον ιστότοπο συγκέντρωσης κριτικών Rotten Tomatoes. Και όμως, παρά την κακή της βαθμολογία, πολλοί χρήστες του Netflix αποφάσισαν να «ρισκάρουν» να παρακολουθήσουν την ταινία.

Τώρα, όμως, και αυτοί προειδοποιούν τους άλλους να μη «σπαταλήσουν δύο ώρες από τη ζωή τους» βλέποντας το «Run Rabbit Run».

«To ''Run Rabbit Run'' ήταν χάλια, μην το δείτε», έγραψε κάποιος στο Twitter, με έναν δεύτερο να συμφωνεί ότι «είναι πραγματικά τόσο κακό όσο λένε, τόσο απογοητευτικό».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35