Barbie: Σπάει ταμεία η ταινία - Ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισ. δολάρια

Barbie: Σπάει ταμεία η ταινία - Ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισ. δολάρια

Η απίστευτη εισπρακτική επιτυχία της «Barbie» έδωσε ανάσα στην κινηματογραφική βιομηχανία που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τις συνέπειες της πανδημίας.

Το στοίχημα «Barbie» απέδωσε. Το φιλόδοξο project που διασώθηκε χάρη στην επιμονή της Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έπεισε το 2018 την Mattel, την εταιρία πίσω από την περίφημη κούκλα, να της εμπιστευτεί τα δικαιώματα για την ταινία και την Warner Bros να επενδύσει στην ιδέα της. Είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο αποτυχημένες απόπειρες και το project «Barbie» θεωρούνταν τελειωμένο.

Enter Γκρέτα Γκέργουιγκ, η Αμερικανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης που υπέγραψε το σενάριο και τη σκηνοθεσία της τελευταίας κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Λουίζα Μέι Άλκοτ «Μικρές Κυρίες» (2019). Η Μάργκοτ Ρόμπι εμπιστεύτηκε τη Γκρέτα Γκέργουιγκ και τον σύντροφο και συνεργάτη της Νόα Μπάουμπαχ για το σενάριο της ταινίας, μια διαφορετική ματιά στον κόσμο της Barbie.

Και το θαύμα έγινε. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ταινία ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 1,03 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κάνοντας την Γκρέτα Γκέργουιγκ την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στο box office.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35