Netflix: 5 αστυνομικές σειρές και ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία

Netflix: 5 αστυνομικές σειρές και ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία

Αν θέλετε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας, σας βρήκαμε πέντε αστυνομικές σειρές και ταινίες στο Netflix που θα σας καθηλώσουν με τις υποθέσεις τους και θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

Φλεγόμενο Σώμα

Η Ούρσουλα Κoρμπερό, που γνωρίσαμε ως Τόκιο στη σειρά «Η Τέλεια Ληστεία», πρωταγωνιστεί στην ισπανική αστυνομική σειρά του Netflix «Φλεγόμενο Σώμα» που είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Η σειρά μας μεταφέρει στον Μάιο του 2017. Το σώμα ενός άνδρα εμφανίζεται απανθρακωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη. Αυτός είναι ο Πέδρο, ένας αστυνομικός.

Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, και πολύ περισσότερο καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Πέδρο και δύο από τους συναδέλφους του αστυνομικούς: τη σύντροφό του Ρόζα την οποία υποδύεται η Ούρσουλα Κoρμπερό και τον πρώην φίλο της, Άλμπερτ στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Κιμ Γκουτιέρεθ.

Χαμένος για Πάντα

Ανάμεσα στις αστυνομικές σειρές και ταινίες που θα βρείτε στο Netflix είναι και η σειρά μυστηρίου μίας σεζόν με τίτλο Χαμένος για Πάντα που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Χάρλαν Κομπέν. Στη σειρά παρακολουθούμε τον Γκιγιόμ, ένα νεαρό άνδρα στη Νίκαια της Γαλλίας που εδώ και δέκα χρόνια έχει χάσει τους δύο πιο αγαπημένους τους ανθρώπους. Τον πρώτο του έρωτα τη Σόνια και τον μεγάλο του αδερφό Φρεντ. Και ενώ φαίνεται ότι έχει αφήσει όλα πίσω του και κάνει μια νέα αρχή, μια ακόμα τραγωδία έρχεται στη ζωή του καθώς και η νέα αγάπη της ζωής του, η Τζούντιθ, με την οποία είναι έτοιμοι να παντρευτούν, εξαφανίζεται. Τότε μαζί με το αφεντικό του θα αρχίσουν να την αναζητούν προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο που δημιουργείται ερευνώντας το παρελθόν της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35