Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022!

Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022!

Λίγο πριν από την αποκάλυψη και τη βράβευση, όσων οι αναγνώστες του «αθηνοράματος» ξεχώρισαν στην περσινή σεζόν, ας μάθουμε τους επικρατέστερους ανά κατηγορία βραβείων, σε μια λίστα 85 ονομάτων.

Οι φόρμες συμμετοχής και οι βαθμολογίες των θεατρόφιλων αναγνωστών μας καταμετρήθηκαν, τα αποτελέσματα διπλοτσεκαρίστηκαν, οι φάκελοι με τα ονόματα των βραβευμένων σφραγίστηκαν και τα 25 αγαλματίδια είναι έτοιμα να παραδοθούν στα χέρια των νικητών. Ο θεσμός των Θεατρικών Βραβείων Κοινού από το "αθηνόραμα", η απόλυτη γιορτή για τους καλλιτέχνες και τους θεατές, επιστρέφει στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη" του Μεγάρου Μουσικής για να τιμήσει το θέατρο και τους ανθρώπους του.

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" είναι το ραντεβού της σκηνής με την πλατεία και οι πολλοί πιστοί σε αυτό γνωρίζουν ότι κάθε γιορτή είναι πάντα διαφορετική από την προηγούμενη κι έχει στόχο να ξεπεράσει τον εαυτό της. Φέτος ειδικά, η βραδιά της Τρίτης 15ης Νοεμβρίου αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως συγκινητική, καθώς θα σημάνει την επανεκκίνηση, διά ζώσης και πάλι, της μεγάλης γιορτής του θεάτρου.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης σκηνοθετεί ένα θέαμα-έκπληξη που αποτίνει φόρο τιμής στον μεγάλο Έλληνα δραματουργό, Ιάκωβο Καμπανέλλη, σε κείμενο του Γιωργή Τσουρή και με παρουσιαστές τους μοναδικούς Αντώνη Λουδάρο και Νάντια Κοντογεώργη. Λίγο πριν την αποκάλυψη και τη βράβευση, λοιπόν, όσων οι αναγνώστες του "αθηνοράματος" ξεχώρισαν από την πληθώρα των παραστάσεων της περσινής σεζόν, ας μάθουμε τους επικρατέστερους ανά κατηγορία βραβείων, σε μία λίστα 85 υποψηφιοτήτων που –όπως πάντα– δίνουν ένα χαρακτηριστικό κι ευρύ τοπίο των σημαντικότερων στιγμών της θεατρικής σεζόν που πέρασε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35