2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ στο Red Jasper

2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ στο Red Jasper

Για μία εβδομάδα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλλιτέχνες και ομάδες που δραστηριοποιούνται στο είδος του σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ και να απολαύσει τις καλλιτεχνικές προτάσεις που επιλέχθηκαν να πλαισιώσουν αυτή τη μοναδική γιορτή της σύγχρονης καμπαρέ σκηνής.

Το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου και περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, μουσικοθεατρικά performances, σύγχρονο τσίρκο, Improv, Audiovisual Art, Drag Performances και extra events.

Στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, οι παραστάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του θεάτρου, θα συμμετέχουν στο ρεπερτόριο του Red Jasper για τη νέα σεζόν.

Μετά την πρώτη πετυχημένη διοργάνωση, το Red Jasper Cabaret Theatre επιδιώκει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, να δώσει σε καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών την ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35