Τι ετοιμάζει ο Μαρκουλάκης στο θέατρο - «Ένα έργο ενσυναίσθησης, σημαντική ανακάλυψη» γράφουν οι Times

Τι ετοιμάζει ο Μαρκουλάκης στο θέατρο - «Ένα έργο ενσυναίσθησης, σημαντική ανακάλυψη» γράφουν οι Times

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει σημαντικά έργα από τη σύγχρονη δραματουργία, ανακάλυψε το «The Humans» και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του τη νέα θεατρική σεζόν.

Φέτος το φθινόπωρο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει στο θέατρο Μουσούρη ένα σημαντικό έργο, που μιλά με διαύγεια, χιούμορ, τρυφερότητα και βαθιά αγάπη για «τη ζωή, όπως προσπαθούμε να τη ζήσουμε».

Πρόκειται για το “The Humans” – το συναρπαστικό, βραβευμένο με Tony Award, θεατρικό έργο του Stephen Karam που έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς όπου έχει παιχτεί.

Με ένα σύνολο εξαιρετικών πρωταγωνιστών επί σκηνής (Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μαρία Πετεβή, Ειρήνη Μακρή, και η Ξένια Καλογεροπούλου) σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, το "The Humans" προσφέρει μια σπάνια ματιά στη συλλογική ανθρώπινη ψυχή.

Το έργο που θα σκηνοθετήσει ο Μαρκουλάκης

Γραμμένη με ένα φρέσκο μείγμα ντοκιμαντερίστικου νατουραλισμού και θεατρικής τόλμης, η τραγικωμωδία του Stephen Karam αποτυπώνει την ουσία της ανθρώπινης κατάστασης με ακρίβεια, συμπόνια και απαράμιλλη αυθεντικότητα. Το "The Humans" ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της οικογένειας Μπλέικ, κατά τη διάρκεια ενός μόνο απογεύματος, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά τις αγωνίες, τα όνειρα και τους ανομολόγητους φόβους τους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35