Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: 20 βραδιές με σπουδαίους καλλιτέχνες

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: 20 βραδιές με σπουδαίους καλλιτέχνες

Στις 15 Σεπτεμβρίου το ιστορικό Θέατρο του Λυκαβηττού “ξαναγεννιέται” ως Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού προσφέροντας μας 20 μοναδικές βραδιές με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Κ. Μπακογιάννης: «”Ξυπνά” ο Λυκαβηττός και μαζί του και οι μνήμες μας. Ανεβαίνουμε ξανά στον αγαπημένο μας λόφο»

Το υπαίθριο θέατρο Λυκαβηττού περνά πλέον σε νέα εποχή

Ύστερα από 15 χρόνια «σιωπής», ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα της Αθήνας, το υπαίθριο θέατρο Λυκαβηττού, επιστρέφει στην πόλη πλήρως αναμορφωμένο, ασφαλές και αναβαθμισμένο από τον Δήμο Αθηναίων δίνοντας και πάλι τη δυνατότητα στις Αθηναίες, τους Αθηναίους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να ανέβουν στον εμβληματικό λόφο της πρωτεύουσας.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού που αποτελεί ένα πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεων των κατοίκων της Αθήνας, καθώς υπήρξε για δεκαετίες «οξυγόνο» πολιτισμού και μύησης στα καινούργια ρεύματα μουσικής και θεάτρου, ανοίγει με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει σκοπό να παρουσιάζει κάθε σεζόν μια «βεντάλια» θεαμάτων υψηλής ποιότητας.

Το θέατρο του πιο αγαπημένου λόφου της πόλης περνά πλέον σε νέα εποχή, μετά από την διεκδίκησή του από τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος το ανακατασκεύασε ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διατηρώντας πάντα ως βάση την ιδέα του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτου. Μαζί με την συνολική ανάπλαση του λόφου, το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού επιστρέφει από τον Δήμο Αθηναίων ασφαλές, και ικανό να μοιραστεί δυνατά συναισθήματα και μοναδικές εμπειρίες για να αναδειχθεί ξανά σε σημείο αναφοράς στον καλλιτεχνικό χάρτη της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Έφτασε η στιγμή να ανέβουμε ξανά στον αγαπημένο μας λόφο. Ξυπνούν οι μνήμες μας καθώς σε λίγες μέρες το εμβληματικό σύγχρονο υπαίθριο θέατρο της πόλης ανοίγει ξανά τις πόρτες του και μας υποδέχεται, αναμορφωμένο. Η ανακατασκευή του ήταν ένα έργο πολύ απαιτητικό, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειές μας. Το πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων δίνει την ευκαιρία στους πιο παλιούς να θυμηθούν τις μοναδικές νύχτες που έζησαν στο θέατρο του Λυκαβηττού και στους πιο νέους να χτίσουν τις δικές τους αναμνήσεις και εμπειρίες, στο πιο “μαγικό μπαλκόνι” της Αθήνας».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35