Πάμε «Θέατρο Αυλαία» στο Πασαλιμάνι – Οι παραστάσεις

Πάμε «Θέατρο Αυλαία» στο Πασαλιμάνι – Οι παραστάσεις

Μια σειρά από αξιόλογες παραστάσεις μας περιμένουν, να πάμε να τις απολαύσουμε…  

ΑΦΙΣΑ2023 βουρλων 8.11

«Η ΚΟΡΙΤΣΙΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» επιστρέφει στο «Θέατρο Αυλαία» στο Πασαλιμάνι

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στις περσινές παραστάσεις με τα συνεχόμενα sold out , συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αυλαία» στο Πασαλιμάνι , η παράσταση «Η κοριτσιέρα των Βούρλων».

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στα κορίτσια που αγαπήθηκαν πίσω από την Πορτάρα, στο θέατρο «Αυλαία» στον Πειραιά, από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και κάθε Παρασκευή έως 1 Δεκεμβρίου 2023

Το έργο

1875. Ο Δήμος Πειραιά εκτοπίζει ένα μεγάλο αριθμό πορνών σ’ ένα μεγάλο οίκημα - εκτός σχεδίου πόλεως τότε - στην περιοχή των Βούρλων.

Τα Βούρλα χωρίζονταν σε τρεις αυλές ανάλογα με την ηλικία των γυναικών. Στην πρώτη αυλή ήταν οι μικρές, τα «τρυφερούδια», στη δεύτερη οι πιο μεγάλες και στην τρίτη αυτές που ήταν έτοιμες για απόσυρση, «οι μεστωμένες». Για πολλές δεκαετίες εκατοντάδες γυναίκες άσκησαν έγκλειστες εκεί το επάγγελμα της πορνείας, μέχρι τα Βούρλα να μετατραπούν σε φυλακή από τους Γερμανούς το 1940- 1941.

Μέσα από στοιχεία μυθοπλασίας αλλά και πραγματικές μαρτυρίες, η Ελένη Φιλίνη και η Κατερίνα Αγγελίτσα ζωντανεύουν αυτές τις γυναίκες και ανοίγουν την καρδιά τους.

Μας μιλούν για όλα αυτά που έζησαν μέχρι να φτάσουν στα Βούρλα, για τη ζωή τους μέσα στην «κοριτσιέρα» όπως συνήθιζαν να λένε, για όσα τις πονούν, μα και για τα όνειρα που δε σταμάτησαν ποτέ να έχουν. Και φυσικά μας τραγουδούν. Μας τραγουδούν πολύ. Πώς αλλιώς να πούνε της ψυχής τους τα ανείπωτα;

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – σχεδιασμός φωτισμού: Έφη Ρευματά

Σύλληψη, κείμενα, δραματουργική έρευνα: Κατερίνα Αγγελίτσα, Έφη Ρευματά

Ερμηνεύουν: Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Αγγελίτσα

Μουσική επιμέλεια: Ντάνα Γιακουμέλου

Μουσικοί επί σκηνής: Φώτης Ματζαρίδης (πιάνο), Γιώργος Φραγκάκης – Φοίβος Σαμαρτζής (κιθάρα - μπουζούκι)

Κουστούμια, επιμέλεια σκηνικού: Μάγδα Καλορίτη

Βοηθός σκηνογράφου: Ξένια Κούβελα

Βοηθός σκηνοθέτη: Φανή Καρρά

Οργάνωση παραγωγής: Φανή Καρρά, Βάγια Κυροδήμου

Φωτογραφίες, teaser: Θοδωρής Φράγκος

Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

Παραγωγή: Bright Productions

Ευχαριστούμε την Λουκία και τους: Γρηγόρη Ελευθερίου, Βασίλη Μπατσακούτσα, Βάσια Χρονοπούλου, Στέλλα Κρούσκα, Αντώνη Καραντεινό.

Πληροφορίες παράστασης

Πρεμιέρα: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή έως 1 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια: 70’ χωρίς διάλειμμα

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/i-koritsiera-ton-vourlon/?lang=el και στο τηλέφωνο θεάτρου

Τιμή εισιτηρίου: 15 €

Ομαδικές κρατήσεις : 12€

Ειδικές τιμές (Συνταξιούχοι,AMEA , άνεργοι κλπ): 12 €

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι, Πειραιάς

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4297771

www.avlaiatheatro.gr

https://www.ticketservices.gr/event/i-koritsiera-ton-vourlon/?lang=el

 

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 2η Χρονιά Poster

 

«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ»,  2η Χρονιά - Θέατρο Αυλαία

Μετά την μεγάλη επιτυχία στις περσινές παραστάσεις , συνεχίζεται για 2η χρονιά από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 15.00, στο Θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ του Βλάση Καρύδα «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», βασισμένο στα μηνύματα που περνά και η πασίγνωστη ομώνυμη ιστορία.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένα έργο γεμάτο τραγούδι και χορό, με πολλά μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, σε μια διασκευή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Λίγα λόγια για το έργο

Η Μπελ είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς. Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος, διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εν τω μεταξύ, ένας κυνηγός, ο Γκαστόν έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Βλάσης Καρύδας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μακρυγιάννη Ευαγγελία

Υπεύθυνη σκηνής: Μαρία Κωστούλα

Μουσική: Δημήτρης Φαρούπος

Παίζουν: Γιάννης Κάραζης, Αγγελική Μαλανδρένια, Ροδούλα Χαμηλοθώρη Σαββοπούλου, Βίβιαν Μπούρη, Νίκος Αγγελάκης, Αθηνά Ψευτούδη και «Τέρας» ο Λεονάρντο Θίμο

Αφήγηση - Ανιματέρ: Χρύσλα Μίσχου

Πληροφορίες παράστασης

Πρεμιέρα: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00

Ημέρες ώρες παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 15.00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Διάρκεια παράστασης: 90 λ. με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι, ομαδικά κ.λ.π): 8 € Προπώληση: www.ticketservices.gr και στα τηλ. του θεάτρου 2104297771

Εισιτήρια online: https://bit.ly/I_Pentamorfi_kai_to_Teras_Tickets

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς www.avlaiatheatro.gr

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες από 2 χρονών έως 12 χρονών

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους

 TOM JERRY Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Poster

«TOM & JERRY – Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ», στο Θέατρο Αυλαία

«TOM & JERRY – Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» έρχεται από Κυριακή 15 Οκτώβρη στις 13.00 και κάθε Κυριακή στις 13.00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο “θέατρο Αυλαία“ στο Πασαλιμάνι.

Είναι μια συναρπαστική διαδραστική παράσταση γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα. Μια παράσταση με αφορμή την Κλιματική Αλλαγή και την Ρύπανση του Περιβάλλοντος. Μέσα από την ιστορία μας αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η φιλία, η αξία της συνεργασίας, η διαφορετικότητα, η αγάπη για τα ζώα, σεβασμός του περιβάλλοντος και την αισιοδοξία…!!!

Μια διαδραστική παιδική παράσταση που θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Ένας πενταμελής θίασος από ταλαντούχους ηθοποιούς με σκοπό να μας ταξιδέψουν στην μαγεία του παιδικού θεάτρου…!!!! Παράλληλα ακούγονται πολλά πρωτότυπα τραγούδια και μουσικές που θα παρασύρουν και θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια οικογένεια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα αδέσποτο γατούλη . Με αυτήν την υπέροχη πράξη το αδέσποτο γατάκι θα ζει πλέον στην θαλπωρή ενός σπιτικού μακριά από τις

επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Ενώ όλα κυλούν όμορφα και αρμονικά μέσα στο σπίτι

υπάρχει μια έκπληξη για τον γάτο. Θα εμφανιστεί ξαφνικά ένας ποντικός. Δεν παραμένει όμως η μόνη έκπληξη για τον γάτο. Θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι εξωγήινοι, οι οποίοι εμφανίζονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη γη λόγω της κλιματικής αλλαγής και της ρύπανσης του περιβάλλοντος επειδή επηρεάζεται πλέον και ο δικός τους πλανήτης. Είναι εφικτό να συμφιλιωθούν οι δυο παντοτινοί εχθροί για το καλό του πλανήτη?

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια Κειμένου: Διονύσιος Μπάστας

Χορογραφίες: Αθηνά Λάτση

Στίχοι - Μουσική: Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Μπάστας, Ανάργυρος Βαζαίος, Κατερίνα Χιντηράκη, Νίκος Αμπουσαάρ, Αθηνά Λάτση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρεμιέρα: Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 13.00

Ημέρες ώρες παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 13.00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Διάρκεια παράστασης : 75 λ. με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι, ομαδικά κ.λ.π.): 8 € Προπώληση:

https://bit.ly/TOMandJERRY_HDiasosiTouPlaniti_Tickets  και στο τηλ. του θεάτρου 2104297771

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες από 2 χρονών έως 12 χρονών

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς www.avlaiatheatro.gr

 

πητερ παν 8.11

 

«Ο Peter Pan στο Μουσείο της Ακρόπολης», στο Θέατρο Αυλαία

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες και τα συνεχόμενα sold out , Peter Pan συνεχίζει την πτήση του, στο θέατρο «Αυλαία» στο Πασαλιμάνι.

Μια διαδραστική , εκπαιδευτική παράσταση που ξεκινά από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11.00 και κάθε Κυριακή στις 11.00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεω.

Λίγα Λόγια για το έργο

Ο Captain Hook άνοιξε γραφείο ντετέκτιβ, στο Λονδίνο και αναλαμβάνει διάφορες υποθέσεις. Κάποια στιγμή δέχεται μια επίσκεψη όπου ο άγνωστος συνομιλητής του λέει ότι οι Έλληνες έχουν χτίσει ένα καινούργιο μουσείο, το Μουσείο της Ακρόπολης και θέλουν να πάρουν τα Ελγίνεια από το Βρετανικό μουσείο και να τα πάνε εκεί.

Του αναθέτει λοιπόν να σαμποτάρει το μουσείο και να κάνει ότι μπορεί για να το δυσφημίσει στον κόσμο. Ο Captain Hook αποδεικνύεται χειρότερος από τον πελάτη του και αποφασίζει να βάλει βόμβα στο μουσείο, καταστρέφοντας μια και καλή, τόσο τα αγάλματα όσο και «αυτούς τους απαίσιους τύπους, τους Έλληνες». Ο Peter Pan και η Tinker Bell έχουν άλλη γνώμη, τον ακολουθούν, φτάνουν στο Μουσείο της Ακρόπολης και ενώ ψάχνουν τον Captain Hook περνώντας από τις διάφορες αίθουσες μαθαίνουμε και για τα διάφορα εκθέματα, τις Καρυάτιδες, την Ακρόπολη. Κάποια στιγμή τον ανακαλύπτουν και προσπαθούν να τον εμποδίσουν να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του. Την κρίσιμη στιγμή σαν από Μηχανής Θεός παρουσιάζεται… η κλεμμένη Καρυάτιδα και δίνει την λύση.

Ένα έργο εκπαιδευτικό, διαδραστικό, γραμμένο με πολύ φροντίδα όπου το βασικό του μήνυμα είναι ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την πολιτιστική μας κληρονομία, αυτά που μας ανήκουν, το Μουσείο της Ακρόπολης, να διεκδικήσουμε τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Γιατί, η πολιτιστική μας κληρονομία είναι η ταυτότητα και η συνέχεια μας.

Βασική μας επιθυμία ήταν εξαρχής, να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά και μάλιστα με ένα θέμα που προβληματίζει όχι μόνο την Ελληνική κοινωνία αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι συμβάλλουμε όχι στην αναπαραγωγή μελλοντικών αρχαιολατρών αλλά στην εκκόλαψη δημιουργικά σκεπτόμενων νέων ανθρώπων.

Όταν ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται μέσα από την θεατρική πράξη, την καλλιτεχνική έκφραση και την ευχάριστη παρακολούθηση των παιδιών της παράστασης, τότε νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τα παιδιά, αλλά και θα εμψυχώσει για ανάλογες δραστηριότητες.

Η τέχνη παρακινεί τον άνθρωπο να δει και να σκεφτεί πολύ πιο βαθιά τα προβλήματα γύρω του. Είναι σαν να ακουμπά με ένα μαγικό ραβδί τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής. Το θέατρο είναι η πιο σημαντική εκπρόσωπος της τέχνης. Είναι η τέχνη της άμεσης επικοινωνίας και της μεταφοράς μηνυμάτων. Και μέσα από αυτήν, τα παιδιά θα μάθουν τους «λόγους» για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ένα σύγχρονο Ελληνικό «παραμύθι» που ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει Πραγματικότητα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια Κειμένου: Χάρης Σώζος

Χορογραφίες: Μελίνα Μαρνέρου

Σκηνικά: Κάρολος Ρωμούσης

Στίχοι - Μουσική: Λεωνίδας Σώζος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Μπάστας, Ανάργυρος Βαζαίος, Κατερίνα Χιντηράκη, Νίκος Αμπουσαάρ, Αθηνά Λάτση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρεμιέρα: Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11.00

Ημέρες ώρες παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 11.00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Διάρκεια παράστασης: 90 λ. με διάλειμμα Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZauB0qf2YrI

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι , ομαδικά κλπ): 8 €

Προπώληση: https://www.more.com/theater/children/o-piter-pan-sto-mouseio-tis-akropolis-1  και στα τηλ. του θεάτρου 2104297771

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς www.avlaiatheatro.gr

https://www.more.com/theater/children/o-piter-pan-sto-mouseio-tis-akropolis-1

 

IMG 7249φυλλο φυλλο 8.11

 

«Φύλλο-Φύλλο την κουκιά», στο Θέατρο Αυλαία

Ένας ανέμελος γεροντάκος παράκουσε την μυαλωμένη γυναίκα του και αντί να φυτέψει τα τελευταία τους κουκιά, ώστε να έχουνε και για τον χειμώνα, τα έφαγε. Εκτός από ένα. Αυτό το ένα έφτασε μέχρι τον ουρανό. Έκπληκτος ο γεροντάκος σκαρφάλωσε, και φύλλο-φύλλο έφτασε ως την κορυφή της θεόρατης κουκιάς.

Εκεί συνάντησε τον Ήλιο και το Φεγγάρι που μάλωναν για το ποιος είναι καλύτερος από τους δύο. Χάρη στην καλοσύνη και την διπλωματικότητα του φτωχού αγρότη, ο Ήλιος και το Φεγγάρι θα φιλιώσουν και θα χαρίσουν στον γέρο τρία πολύ χρήσιμα δώρα: ένα μαντιλάκι μία κότα και ένα ραβδί.

-Τι αντιπροσωπεύουν και τι συμβολίζουν άραγε αυτά τα δώρα;

-Θα τα χρησιμοποιήσει σωστά ο γεροντάκος μας;

-Ποια εμπόδια θα συναντήσει στο δρόμο του;

-Και πόσο θα τον βοηθήσει η μυαλωμένη γριά του να δώσει λύση σε όλα τους τα προβλήματα;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσε το έργο «Όταν η πασχαλίτσα συνάντησε ελέφαντα», του Χ. Μπουλώτη, η ομάδα Γαργαντου-a, που την αποτελούν οι ηθοποιοί Ασαντούρ Γουντικιάν, Σάββας Κοβλακάς, Αθηνά Λάτση θα έχουν την χαρά να σας παρουσιάσουν το καινούργιο έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου, που γράφτηκε ειδικά για να παρουσιάζεται μέσα στα Σχολεία, και το οποίο βασίζεται σ’ ένα παραδοσιακό παραμύθι της Μήλου (Φύλλο-φύλλο η κουκιά).

Με σεβασμό και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά, η Ομάδα Γαργαντού-a δημιουργεί παραστάσεις εμπνευσμένες από τα λαϊκά παραμύθια και τους μύθους από όλους τους τόπους του κόσμου. Τα ουσιώδη μηνύματα που περιέχουν οι ιστορίες σε συνδυασμό με το διαδραστικό παιχνίδι και τη ζωντανή μουσική δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κατανοήσουν την ιστορία με το νου τους αλλά και με τις αισθήσεις τους. Μέσω αυτής της θεατρικής εμπειρίας τα παιδιά θα μυηθούν στο συναρπαστικό κόσμο της ιστορίας του παραμυθιού, με κείμενα και τραγούδια εμπνευσμένα ειδικά για την ηλικία τους, με ευαισθησία και υψηλή αισθητική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα: Γιάννης Καλατζόπουλος

Σκηνοθεσία: Ασαντούρ Γουντικιάν

Μουσική: Νίκος Δημογιάννης

Χορογραφία: Κατερίνα Ανδριοπούλου

Σκηνικά-Κουστούμια: Ομάδα Γαργαντού-a

Παίζουν: Αθηνά Λάτση, Σάββας Κοβλακάς, Ασαντούρ Γουντικιάν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρεμιέρα: Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 13.00

Ημέρες ώρες παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 13.00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Διάρκεια παράστασης: 60 λ. χωρίς διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι, ομαδικά κ.λ.π): 8 €

Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/fyllo-fyllo-tin-koukia/ και στα τηλ. του θεάτρου 2104297771

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς

www.avlaiatheatro.gr

https://www.ticketservices.gr/event/fyllo-fyllo-tin-koukia/  

 

θ.αυλαια ο καρ 8.11.23

 

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ», στο Θέατρο Αυλαία

Το Θέατρο Αυλαία (Πολυχώρος Τεχνών) και η σκηνοθέτιδα Γιώτα Τζουάνη παρουσιάζουν την ομορφότερη ιστορία των Χριστουγέννων!

Μια μεγάλη ονειρική παραγωγή για μικρούς και μεγάλους, το γνωστό σε όλους θεατρικό έργο του Γερμανού συγγραφέα E. T. A. Hoffmann «ο Καρυοθραύστης», σε μουσική του Pyotr Ilyich Tchaikovsky.

Παραμονή Χριστουγέννων και η Κλάρα που ζει μαζί με τον παππού της και τον μικρότερο αδερφό της Τομυ, δέχονται αιφνιδιαστική επίσκεψη από τη ζωηρή θεία Ελίζαμπεθ που έρχεται φέρνοντας δώρα! Το πιο ασυνήθιστο δώρο όμως το εισπράττει από εκείνη η Κλάρα, που για πρώτη φορά θα κρατήσει στα χέρια της έναν Καρυοθραύστη!

Τι θα συμβεί όμως όταν η Κλάρα αποκοιμιέται στο σαλόνι κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Ο εύθραυστος παιδικός κόσμος της, τα όνειρα και η πραγματικότητα μπερδεύονται γλυκά. Στην αγκαλιά του Καρυοθραύστη θα δει τα πιο υπέροχα όνειρα, αλλά και τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες. Έτσι, ένας νέος παράξενος κόσμος δημιουργείται επί σκηνής!

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη, που θα κλέψει τις καρδιές σας.

Κατάλληλη για σχολεία και συλλόγους.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μαγικά, ξεχωριστά, μοναδικά, υπέροχα, στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά.

Ταυτότητα Παράστασης

Συντελεστές

Κείμενο, Διασκευή, Σκηνοθεσία: Γιώτα Τζουάνη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αγγελική Τσαπάρα

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Μουσίκας

Χορογραφίες: G.T.

Παίζουν: Πάνος Γεωργούλης, Βάνα Γκέκα, Αγγελική Τσαπάρα, Μάνος Πισσιας, Γεωργία Φώσκολου, Δημοσθένης Παρθενόπουλος, Γιώργος Κοντοπάνος, Ξένια Καμπανου, Ρία Ντεγιάννη, Κωνσταντίνα Σπάθη

Ήχος & Φως: Κλαούντια Κουντλα

Παραγωγή: Θέατρο Αυλαία

Διάρκεια: 90 Λεπτά (με διάλειμμα)

Ημέρες & ώρες παράστασης:

Πρεμιέρα: Σάββατο 18/11 στις 17:00 και Κάθε Σάββατο

Επιπλέον Παραστάσεις: 24/12, 25/12, 26/12, 31/12, 1/1, 2/1

Τιμή εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10€

Εισιτήρια διαθέσιμα στο Ταμείο του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr 

Εισιτήρια online: https://bit.ly/Karyothraystis_Tickets



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35