«Η γάτα & το ποντίκι - Η διάσωση του πλανήτη» στο «Θέατρο Αυλαία»

«Η γάτα & το ποντίκι - Η διάσωση του πλανήτη» στο «Θέατρο Αυλαία»

«TOM & JERRY – Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» έρχεται από Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11.30 και κάθε Κυριακή στις 11.30 για 4 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (4/2 - 11/2 - 25/2 - 3/3) στο «Θέατρο Αυλαία» στο Πασαλιμάνι.

Είναι μια συναρπαστική διαδραστική παράσταση γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα. Μια παράσταση με αφορμή την Κλιματική Αλλαγή και την Ρύπανση του Περιβάλλοντος. Μέσα από την ιστορία μας αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η φιλία, η αξία της συνεργασίας, η διαφορετικότητα, η αγάπη για τα ζώα, σεβασμός του περιβάλλοντος και την αισιοδοξία…!!!

Μια διαδραστική παιδική παράσταση που θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Ένας πενταμελής θίασος από ταλαντούχους ηθοποιούς με σκοπό να μας ταξιδέψουν στην μαγεία του παιδικού θεάτρου…!!! Παράλληλα ακούγονται πολλά πρωτότυπα τραγούδια και μουσικές που θα παρασύρουν και θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια οικογένεια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα αδέσποτο γατούλη . Με αυτήν την υπέροχη πράξη το αδέσποτο γατάκι θα ζει πλέον στην θαλπωρή ενός σπιτικού μακριά από τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Ενώ όλα κυλούν όμορφα και αρμονικά μέσα στο σπίτι υπάρχει μια έκπληξη για τον γάτο. Θα εμφανιστεί ξαφνικά ένας ποντικός. Δεν παραμένει όμως η μόνη έκπληξη για τον γάτο. Θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι εξωγήινοι, οι οποίοι εμφανίζονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη γη λόγω της κλιματικής αλλαγής και της ρύπανσης του περιβάλλοντος επειδή επηρεάζεται πλέον και ο δικός τους πλανήτης. Είναι εφικτό να συμφιλιωθούν οι δυο παντοτινοί εχθροί για το καλό του πλανήτη?

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια Κειμένου: Διονύσιος Μπάστας

Χορογραφίες: Αθηνά Λάτση

Στίχοι - Μουσική: Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Μπάστας, Ανάργυρος Βαζαίος, Κατερίνα Χιντηράκη, Νίκος Αμπουσαάρ, Αθηνά Λάτση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Πρεμιέρα : Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11.30

Ημέρες ώρες παράστασης : Κάθε Κυριακή στις 11.30 για 4 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ( 4/2 - 11/2 - 25/2 - 3/3 )

Διάρκεια παράστασης: 75 λ. με διάλειμμα

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Ειδικές τιμές (συνταξιούχοι, άνεργοι, ομαδικά κ.λ.π.): 8 € https://www.more.com/theater/children/i-diasosi-tou-planiti-i-gata-kai-to-pontiki-1

Προπώληση: https://www.more.com/theater/children/i-diasosi-tou-planiti-i-gata-kai-to-pontiki-1

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη και καθημερινές για σχολεία και συλλόγους.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35