«Τα τελευταία παιδιά στη Γη 5 ½ : Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν» του Max Brallier…

«Τα τελευταία παιδιά στη Γη 5 ½ : Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν» του Max Brallier…

Το 6 βιβλίο ή κατά τον τίτλο το 5 ½ βιβλίο της σειράς «Τα τελευταία παιδιά στη Γη», λογοτεχνία για παιδιά από 8 ετών και πάνω, του Max Brallier, σε μετάφραση Ειρήνης Χριστοπούλου και εικονογράφηση του Douglas Holgate μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η Λεπίδα του Μεσονυχτίου τελείωσε µε µια σοκαριστική ανατροπή: ένας σατανικός εχθρός της Γης, που τον θεωρούσαν χαμένο, επέστρεψε µε έναν στρατό απέθαντων στο πλευρό του! Κι ενώ τα παιδιά σχεδιάζουν την επόμενή τους κίνηση, εμφανίζεται µια αναπάντεχη απειλή. Η Τζουν χωρίζεται από τους φίλους της και παρασύρεται κάμποσα χιλιόμετρα μακριά από το Γουέικφιλντ, σε µια πόλη όπου κυριαρχούν οι υπερφυσικοί περικοκλαδευτήρες και τα αλλόκοσμα πλάσματα. Βασισμένη στο ταλέντο της στην επιβίωση και στις δεξιότητές της –και µε τη βοήθεια κάποιων παράξενων νέων συντρόφων– θα επιχειρήσει να επιστρέψει σπίτι. Αλλά πριν από αυτό θα ανακαλύψει κρίσιμες πληροφορίες για το μέλλον του πλανήτη…

«Πλοκή που θυμίζει βίντεο γκέιµ, εφηβικό χιούμορ, συχνές αναφορές στην ποπ κουλτούρα και αστείοι διάλογοι: εξαιρετική επιλογή ακόμα και για τους απρόθυμους νεαρούς αναγνώστες». (Booklist)

«Τα τελευταία παιδιά στη Γη» έγιναν animation σειρά στο NETFLIX η οποία προβάλλεται σε 190 χώρες και σε 28 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας.

Ξεφύλλισε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου εδώ:

http://flip.metaixmio.gr/apospasmata/TA%20TELEFTEA_PAIDIA_STH_GH_5-H_APITHANH_PERIPETEIA_THS_TZOYN/index.html

Αν θες να αποκτήσεις το βιβλίο μπες εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-5-12-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35