«Περιπέτεια στο τσίρκο» της Ένιντ Μπλάιτον…

«Περιπέτεια στο τσίρκο» της Ένιντ Μπλάιτον…

Οι εκδόσεις Μίνωας επανεκδίδουν σε ολοκαίνουριες προσεγμένες εκδόσεις τη σειρά «Περιπέτεια» της Ένιντ Μπλάιτον, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να διαβάσουν τα βιβλία με τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς τους!

Η έκδοση των βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον -της συγγραφέως που διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο- ξεκίνησε από τις εκδόσεις Μίνωας στα μέσα της δεκαετίας του '80. Σε αυτό το χρονικό διάστημα γενιές μεγάλωσαν διαβάζοντας τις περιπέτειές της με πρωταγωνιστές παρέες παιδιών που καταφέρνουν πάντα να λύνουν μυστήρια ξεπερνώντας, με υποδειγματική ευστροφία, όλα τα εμπόδια.

Το βιβλίο «Περιπέτεια στο τσίρκο» είναι το 7ο της σειράς και έχει μεταφραστεί από την Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και την εικονογράφηση εξωφύλλου έχει επιμεληθεί η Κριστίν Μενάρ, για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Οι τέσσερις αχώριστοι φίλοι, ο Φίλιπ, ο Τζακ, η Ντάινα και η Λούσι-Αν, ετοιμάζονται να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα ήσυχο γραφικό χωριουδάκι. Φέτος θα χρειαστεί να φιλοξενήσουν κι ένα αγόρι, τον Γουσταύο. Είναι, όμως, αυτό το πραγματικό όνομα του αγοριού; Ποιο μυστικό κρύβει και φέρεται τόσο παράξενα;

 Ξαφνικά, τα παιδιά θα βρεθούν μπλεγμένα στις ίντριγκες και τις πλεκτάνες ενός μακρινού, εξωτικού βασιλείου. Κι ενώ βρίσκονται εγκλωβισμένα σε έναν ψηλό πύργο, σε μια ξένη χώρα, ο Τζακ καταφέρνει να γλιτώσει και μαζί με τον αγαπημένο του παπαγάλο ακολουθούν ένα περιπλανώμενο τσίρκο.

Εκεί θα γνωρίσει κλόουν, θηριοδαμαστές, ακροβάτες και με τη βοήθειά τους θα προσπαθήσει να σώσει τους φίλους του.

Είστε έτοιμοι για… περιπέτεια;

Διάβασε ένα δείγμα εδώ:

https://minoas.gr/PDF/22599_Preview.pdf

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://minoas.gr/product/peripeteia-sto-tsirko/

Δες όλη τη σειρά εδώ:

https://minoas.gr/seira/peripeteia/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35