«Το καταφύγιο» της Λούσι Φόλεϊ…

«Το καταφύγιο» της Λούσι Φόλεϊ…

Ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο σασπένς, μυστικά και ανατροπές κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Το Καταφύγιο είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Λούσι Φόλεϊ στην κατηγορία του ψυχολογικού θρίλερ. Έχει γράψει ακόμη τρία ιστορικά μυθιστορήματα, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ συνολικά τα έργα της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες.

Ένα συναρπαστικό μυστήριο, στο οποίο όλοι είναι ύποπτοι μέχρι τέλους. Ένα πανέξυπνα δομημένο μυθιστόρημα που θυμίζει Άγκαθα Κρίστι και που αποδεικνύει πως η παραδοσιακή φόρμουλα του φόνου σε ένα εξοχικό μέρος… εξακολουθεί να λειτουργεί άριστα!

Το καταφύγιο βρίσκεται στην κορυφή των Best Seller των Sunday Times και έχει μεταφραστεί ήδη σε 25 χώρες. Στα ελληνικά κυκλοφορεί σε μετάφραση του Χρήστου Καψάλη.

Ένα απομακρυσμένο κυνηγετικό καταφύγιο, βαθιά στα Υψίπεδα της Σκοτίας, είναι το μέρος που έχει επιλέξει μια παρέα παλιών φίλων για να περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Μια παράδοση δέκα χρόνων που ξεκίνησε όταν ήταν φοιτητές στην Οξφόρδη και που τους θέλει να υποδέχονται πάντα όλοι μαζί τη νέα χρονιά.

Το βάρος, όμως, των κρυμμένων μυστικών αποδεικνύεται υπερβολικά μεγάλο για να αντισταθμίσει την εξασθενημένη νοσταλγία και, πάνω στο ξεφάντωμα της γιορτινής βραδιάς, το νήμα που τους κρατά όλους ενωμένους σπάει.

Ένα μέλος της παρέας απομακρύνεται από τη ζεστασιά του καταφυγίου, την ίδια στιγμή που στην περιοχή κυκλοφορεί ένας μανιακός δολοφόνος, ενώ το ίδιο το καταφύγιο κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό…

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά το αγνοούμενο μέλος της παρέας βρίσκεται νεκρό…

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ O ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

«Ένα πολλά υποσχόμενο θρίλερ…μια συναρπαστικά αγωνιώδης ιστορία, ιδανική για μια κρύα χειμωνιάτικη βραδιά». Publishers Weekly

Διαβάστε ένα δείγμα εδώ:

https://minoas.gr/PDF/35238_Preview.pdf

Αν θες να το αποκτήσεις μπες εδώ:

https://minoas.gr/product/the-hunting-party/ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35