«Στον καιρό των Μάγων 4: Ποτέ και πάντα» της Κρεσίντα Κάουελ… στην προθήκη της αυλής μας

«Στον καιρό των Μάγων 4: Ποτέ και πάντα» της Κρεσίντα Κάουελ… στην προθήκη της αυλής μας

Το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της τετραλογίας «Στον καιρό των Μάγων» της Κρεσίντα Κάουελ σε κείμενο κι εικόνες, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, λογοτεχνία για παιδιά από 10 ετών και πάνω.

Ο Ζαρ και η Μάγια έχουν βρει τα υλικά για το Ξόρκι Απαλλαγής από Μάγισσες. Τώρα ο Βασιλομάγιστρος τους καλεί για την τελική αναμέτρηση στη Λίμνη των Χαμένων. Πρώτα όμως πρέπει να ανακτήσουν το κύπελλο για την ανάμειξη του ξορκιού από τα έγκατα του Ορυχείου της Ευτυχίας.

Η Μάγια είναι μια Πολεμίστρια που κατέχει μια πανίσχυρη Μαγεία. Ο Ζαρ είναι ένας Μάγος που ελέγχεται από έναν λεκέ Μάγισσας.

Αν ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα καταφέρουν άραγε να νικήσουν την Τάτσελβορμ, τη θανάσιμη δράκαινα του ορυχείου, και να δραπετεύσουν με το κύπελλο; Και θα είναι το ξόρκι αρκετά ισχυρό για να σπάσει την κατάρα που έχει πέσει στα αγριοδάση; Ή οι Μάγισσες θα κυριαρχήσουν για πάντα;

μαγων

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ:

https://flip.metaixmio.gr/apospasmata/STON_KAIRO_TON_MAGON_4-POTE_KAI_PANTA/index.html

Αποκτήστε το εδώ:

https://www.metaixmio.gr/el/products/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD-4-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1

καουελ

Η Κρεσίντα Κάουελ (Cressida Cowell) είναι η συγγραφέας και εικονογράφος της μπεστ σέλερ σειράς βιβλίων Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας, που μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έμπνευσή της αποτέλεσε το φυσικό τοπίο του Σάσεξ, εκεί όπου μεγάλωσε η γιαγιά της. Σήμερα ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, και έναν σκύλο ονόματι Περιστέρι. 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35