«Η κραυγή των λύκων» των Βασίλη Κουτσιαρή & Γιάννη Διακομανώλη… στην προθήκη της αυλής μας

«Η κραυγή των λύκων» των Βασίλη Κουτσιαρή & Γιάννη Διακομανώλη… στην προθήκη της αυλής μας

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, το βιβλίο των Βασίλη Κουτσιαρή & Γιάννη Διακομανώλη, σε σχεδίαση εξωφύλλου  Χρύσας Σπυρίδωνος, για παιδιά από 10 ετών.

Τη νύχτα στο χωριό τα φώτα δεν σβήνουν ποτέ. Κανείς δεν τολμά να βγει έξω. Φοβούνται τους λύκους που περιφέρονται στο δάσος. Κανείς δεν ξέρει αν είναι άγριοι ή ήμεροι, αλλά και κανείς δεν μπορεί να τους σκοτώσει. Ήταν άλλωστε η τελευταία επιθυμία μιας γυναίκας, της Μαριάννας, που έζησε πριν από διακόσια περίπου χρόνια σε αυτό το χωριό. «Μην τους πειράξετε!» είχε πει τότε. Κι όλοι σεβάστηκαν την επιθυμία της.

Όταν ο Λούης και οι γονείς του εμφανίζονται στο χωριό, με την ελπίδα να κάνουν ένα όμορφο ξεκίνημα εκεί, οι χωριανοί δεν τους καλοδέχονται. «Φύγετε! Όσο είναι καιρός!» τους προειδοποιούν καθημερινά. Φοβούνται την κατάρα ενός ισχυρού μάγου από το παρελθόν: «Καταραμένοι όλοι οι ξένοι που ζουν και θα ζουν σε αυτό το χωριό!».

Ο Λούης και η Άννα, η μοναδική του φίλη στο χωριό, θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου. Γρήγορα θα διαπιστώσουν πως δεν πρόκειται για θρύλο, αλλά για μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, μίσους, εκδίκησης, πέρα για πέρα αληθινή.

Άραγε θα καταφέρουν να φτάσουν ως το τέλος ή η κατάρα είναι τόσο ισχυρή, που θα παγιδέψει και τους ίδιους;

 

κραυγη

 

Απόκτησέ το εδώ:

https://ellinoekdotiki.gr/gr/ekdoseis/i/h-kravgi-twn-lykwn

 

κουτσιαρης

Ο Βασίλης Κουτσιαρής γεννήθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Παρουσιάζει παιδικά βιβλία στην εφημερίδα Θεσσαλία. Έχει την επιμέλεια της σελίδας «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» στην ηλεκτρονική εφημερίδα Kos Voice και διατηρεί τη στήλη «Βιβλίο… στο μικροσκόπιο».

Έχει διακριθεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά ενώ βιβλία του βρέθηκαν στις μικρές λίστες βραβείων του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, του περιοδικού Ο Αναγνώστης και των Κρατικών Βραβείων.

Το 2014 με την εικονογράφο Κατερίνα Βερούτσου τιμήθηκαν για το βιβλίο τους «Είναι κάτι που μένει» με το Βραβείο Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Κυκλοφορούν 31 βιβλία του για παιδιά.

Από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κυκλοφορούν τα βιβλία του: Η αποθήκη (2015), Λύκε, λύκε, είσαι εδώ; (2016), Χιονισμένη πλατεία (2016), Μ’ αγαπάς, μπαμπά; (2017), Ας μιλήσουμε για κουκουνάρες (2018), Πορτοκαλάδα Σλουρπ! (2018), Καλεσμένοι στο σπίτι (2019), Ημέρα του λουκουμά (2020), Δεν θα κοιμηθώ απόψε (2020).

Για επικοινωνία με τον συγγραφέα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Γιάννης Διακομανώλης γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Σχολικών Μονάδων.

Διατηρεί τη στήλη «Εικονογράφοι» στη σελίδα «Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου» της ηλεκτρονικής εφημερίδας Kos Voice.

Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο του: Ο ρόλος του διευθυντή στην επίλυση προβλημάτων των σχολείων των απομακρυσμένων περιοχών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Το παραμύθι του Ένα αστέρι για μένα βρέθηκε το 2013 στην Βραχεία λίστα βραβείων του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ενώ το βιβλίο του Χιονισμένη πλατεία βρέθηκε το 2017 στη βραχεία λίστα βραβείων του περιοδικού Ο Αναγνώστης.

Το 2019 τιμήθηκε για ανέκδοτο κείμενό του με Εύφημο Μνεία από τη Γυναικεία Λογοτεχνική συντροφιά.

Κυκλοφορούν 16 βιβλία του για παιδιά.

Από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κυκλοφορούν τα βιβλία του: Χιονισμένη πλατεία (2016), Έτοιμος; (2019), Δεν θα κοιμηθώ απόψε (2020).

Για επικοινωνία με τον συγγραφέα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35