«Οι Οθόνες» της Δρ. Κατρίν Ντολτό… στην προθήκη της αυλής μας!

«Οι Οθόνες» της Δρ. Κατρίν Ντολτό… στην προθήκη της αυλής μας!

Μια νέα παιδική σειρά εικονογραφημένων βιβλίων μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας!  Η σειρά «Τόσο απλά» απεικονίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο των παιδιών: όσα τα απασχολούν, όσα τα μπερδεύουν, όσα τα στεναχωρούν...

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών, στους γονείς τους και στους ενήλικες με τους οποίους συναναστρέφονται, ενώ μέσα από την εκφραστική και τρυφερή εικονογράφηση αναδεικνύονται με εξαιρετικό τρόπο διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η Κατρίν Ντολτό, με τη βοήθεια της επιστημονικής συνεργάτιδάς της Κολίν Φορ-Πουαρέ, μοιράζεται τη μοναδική γνώση της για την παιδική ηλικία. Εμφανίζεται πάντοτε στο τέλος του βιβλίου ως Δρ. Κατ. και απευθύνεται στα ίδια τα παιδιά σαν να τα έχει μπροστά της, στο γραφείο της. 

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι οθόνες», η γνωστή παιδίατρος Δρ. Κατρίν Ντολτό μοιράζεται την πολύτιμη γνώση της για την παιδική ηλικία εκφράζοντας με τον καλύτερο και πλέον άμεσο τρόπο όλα όσα απασχολούν τα παιδιά. Όπως συνηθίζει να λέει: «Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε τόσο καλύτερα μεγαλώνουμε».

Οι οθόνες έχουν πολλά να μας προσφέρουν, όμως χρειαζόμαστε τη βοήθεια των μεγάλων για ν’ αποφεύγουμε τις παγίδες. Τόσο απλά!

μιν

Διαβάστε ένα δείγμα εδώ:

https://minoas.gr/PDF/14284_Preview.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://minoas.gr/product/oi-othones/

κατρ

Η παιδίατρος Δρ. Κατρίν Ντολτό, κόρη της γνωστής ψυχαναλύτριας και παιδιάτρου Φρανσουάζ Ντολτό, έχει γράψει πολύ πετυχημένες συλλογές βιβλίων που απευθύνονται στα παιδιά, θίγοντας εύστοχα διάφορα καθημερινά ζητήματα που τα αφορούν και τα απασχολούν.

Μέσα από αυτή τη σειρά βιβλίων μοιράζεται την πολύτιμη γνώση της για την παιδική ηλικία εκφράζοντας με τον καλύτερο και πλέον άμεσο τρόπο όλα όσα απασχολούν τα παιδιά. Όπως συνηθίζει να λέει: «Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε τόσο καλύτερα μεγαλώνουμε».



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35